Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már olyan, hogy egy lány udvarolt nektek? Hogy annyira vonzódott hozzátok?
Volt egyszer egy szép, de nagyon duci kolléganőm. Nagyon rám szált. Nekem sajnos a kövér lányok nagyon nem jönnek be. Iszonyatosan kellemetlen helyzet volt,mert nem akartam megbántani. Több mint egy évig tartott. Aztán lett partnerem és akkor végre abbahagyta.Senkinek nem kívánom.
25/F
Volt, de elég durván, nem gondoltam volna, hogy ilyeneket ki tudok váltani egyes nőkből, hogy "szerenádot" ad.
Elég komoly volt, legszívesebben hazamentem volna:D
Udvarolt már nekem is lány, de nem tetszett a helyzet. Felcserélődtek a szerepek. Ha úgy adódik én szeretek udvarolni és meghódítani a nőt.
Például összejöttünk volna a csajjal és míg vagyok én szintén elkezd udvarolni egy faszinak. Ezzel a gondolattal a fejemben ráztam le a csajt , de nagyon tapintatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!