Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy egészségesebben étkezzen?

Figyelt kérdés

Úgy undorodik a normális kajáktól, mint a pestistől.

Mielőtt összekerültünk volna egy falat normális ételt sem evett, max azt a saláta darabot, ami a hamburgerébe néha belekerült.

Nyilván nincs beleszólásom, de mégis. Tavaly rávettem, hogy menjünk el vérvételre. Elég pocsék volt az eredménye, vashiánytól kezdve néhány vitaminhiányig.

Viszonylag gyakran csinálok tortillát, abba sok salátát rakok, a folyadékbevitel miatt gyakran etetek vele levest, és a szendvicsekhez is folyton felvágok uborkát, paradicsomot, paprikát, stb… Ezeket meg is eszi, sőt már meg is szerette úgymond. De ez max heti 4 étkezés a 21-ből… Egyébként a kajákhoz is gyakran eszik savanyúságot.

De gyümölcsöt nem akar enni. Ma is bevittem hozzá egy falatot, úgy kellett lenyomnom a torkán.

Nyilván nem megváltoztatni akarom, hanem életben tartani.

2023. júl. 4. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Bírom az ilyen csepegtetős mesemondókat. Miután nem a szájízének megfelelő válaszokat kapta így továbbszőtte a történetet, most már az életét mentette meg, 40 kilót fogyott, és előtte már menni is alig bírt a fickója.

Na én kikövetem ezt :D További jó szórakozást :D

2023. júl. 4. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Ritkán mondom ezt, de ez tényleg egy ordas kamu. "Csepegtetős mesemondó" - ez nagyon tetszik. :D Ismerem én is ezt a típust.
2023. júl. 4. 23:04
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Hehe, tényleg :D Nem tetszik a kedves kérdezőnek a kollektív egyetértés. Ez van, akkor majd tanul a saját kárán.

Ja és amúgy menj el orvosnak kérdező, ha már annyira életet akarsz menteni…

Egyébként meg az ösztönzés, motiválás az megint más, de amit te csinálsz a nyitó szöveged szerint, az már kicsit egyenlő a szánalommal.

2023. júl. 5. 01:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem mindenki eszik gyümit. Mint írtam èn sem szeretem. Nekem is a banán, meg mèg nèha az alma. A többitől tènyleg rosszul vagyok, nem bírom megenni.
2023. júl. 5. 08:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok életmentő, én csak igyekezni próbálok. Így írjon ki az ember kérdést, a sok unatkozó troll kifordítja az ember szavait. Na mindegy, kár volt.
2023. júl. 5. 14:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Felnőtt ember, szállj le róla.

Én sem étkezek egészségesen de el is küldöm a halál f...ára, aki beleszól, mit eszem. Az ÉN dolgom.

A szívroham meg amúgy is elvinné, annyira nem attól függ.

2023. júl. 5. 22:02
 17/17 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem a rosszat látjuk bele, egyszerűen szerintem egy felnőtt embernek se tesz jót, ha atyáskodnak/anyáskodnak felette vagy ha folyton egy felnőtt embert kell babusgatnia.

Ha nem tudtam volna, akkor a leírás alapján azt hihetném, hogy tippeket keresel tapasztalt anyukákhoz a tipegős gyereked ételre rászoktatásához. Halál ciki, már bocsánat.

Arról nem beszélve, hogy szinte biztos, hogy legalább az egyik félnek az ilyen párkapcsolati dinamika ahol az egyik meg akarja javítani a másokat vagy úgy viselkedik vele mint a kisgyerekével, halálosan vágyölő.

Meg mégis mennyire lehet ideális Partner az, akire még a saját maga gondviselését se tudjuk/akarjuk/merjük rábízni?

2023. júl. 7. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!