Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők miért nem vonzóak a férfiak szemében?
Én magas vagyok, ennyi.
Az alacsonyak meg cukik, aranyosak, szépek, gyönyörűek, őket "meg kell védeni", nekik "segíteni kell". Tőlük elviselik a hisztit meg a nyafogást.
Pl munkahelyen is az alacsony kolléganőt hasonló testalkattal körbeugrálták a férfi kollégák, segítettek mindenben is.
Nekem még az ajtót se fogták meg amikor nehezet cipeltem.
Vagy például volt egy fiú akivel alakult, majd egyszer csak eltűnt és kiderült, hogy egy sokkal alacsonyabbal jött össze. (Mondta, hogy zavarja, hogy csak 1-2 centivel magasabb tőlem, de nem volt kizáró ok és folytatta velem ugyanúgy az ismerkedést)
Ez 3-4 éve történt. Azóta csak olyanok jöttek képbe akiknek csak szexre kellettem volna. Úgy érzem már magasként nekem nem jár társ, mert elérem a felső polcot és így csak ürítésre használnának, ha hagynám. Hát köszi inkább nem.
Mit gondoltok, miért van ez így?
Nem, még mindig nem azt mondtam, hogy minden férfi aki szembejön, hanem minden ferfi aki szóbajön, azaz ismerkedést kezdeményez /online, de nem társkeresőn hanem insta/fb alapján szimpinek talál és rám ír. Személyesen nem jön oda senki. (Kb csak boltba járok egyedül, többi helyre társasággal és úgy már nem mer odajönni senki)
Nem minden egyes nőről beszéltem és a mindenhol a környezetemre irányult, ezt kifejezhettem volna pontosabban.
Ezt inkább te torzítod a magad elméletére 😅
Az, hogy nem ugranak segíteni mitől bunkóság? Én nem szenvedek látványosan, hanem csinálom a dolgom. Attól persze ha látják (márpedig látták), hogy nehéz a cucc és még az ajtót is ki kell nyitni valahogy, segíthettek volna, de nem vettem bunkóságnak.
De tessék, akkor mondd meg te, hogy szerinted miért csak őt ugrálják körbe minden apróságért? Elismerem ha nincs igazam.
Többire ugyan csak azt tudom mondani, hogy ÉN nem keresek senkit, nem kezdeményezek, nem teszek semmit annak érdekében, hogy legyen valaki, mert most nincs türelmem az egészhez. Ők keresnek és "ők" (tehát nem az összes férfi, csak ezek a konkrét személyek, akik eddig megkerestek) csak kalandozni akartak. A kuncsorgó urat is visszautasítom, mert elszállt a bizalmam felé a lelépés miatt, mégis még mindig próbálkozik.
Nekem meg úgy tűnik, hogy te forgatod ki, amit mondani próbálok. Nem vagyok világrekorder magas, ezt sehol nem állítottam.
Tudod mit? Vegyük az átlagfizetést. A többségnek nem annyi sajnos.
Ha már statisztikázunk, a móduszt célszerűbb figyelembe venni (magasság móduszról nincs adatom). Azon belül lakhelyre bontva már azt mondom lenne is értelme, de így nem igazán. Nem haragudtam meg egyáltalán, inkább úgy érzem felreértettél vagy szándékosan kiforgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!