Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik vonzóbb a nők szemében, ha valaki magas szinten küzdősportol, vagy ha valamilyen szinten ki van gyúrva?
Mind a kettő sportot űztem több évig, mind a kettő sportot élveztem, de nem tudom melyik vonzóbb a nők szemében, mert az alatt végig barátnőm volt.
Most viszont sajna újra szingli lettem 7 év után, aminek köszönhetően picit el is engedtem magam az utóbbi időben, szóval szeretném magamat újraépíteni.
(Tudom, hogy nem ez dönti el, hogy vonzó leszel-e, de kis százalékban hozzátesz).
Viszont nem tudom melyiket kezdjem újra, időhiány miatt csak az egyikre van időm.
És igen tudom, hogy a küzdősportok is adnak egy jobb testfelépítést, de az inkább csak egy átlagos egészséges testalkat, nagyon minimális izommal (ilyen nem verseny szinten, nyilván nemzetközi verseny szinten a küzdősportolók is jól ki vannak pattintva)
A nők szemében a kedves, ápolt, intelligens, jó humorú, megértő, nagylelkű, biztos egzisztenciával rendelkező, ízlésesen öltözködő, művészeteket kedvelő, világlátott, bátor, sármos, jóképű, olvasott, színházba járó, magabiztos, prémium autóval közlekedő férfi vonzó.
Hogy mit sportol, az tökmindegy.
5.
Vagy alapból legyen művész - az összes területen - a reneszánsz korban ez volt az ideál.
#4 Például az, hogy nem a nőt célzod be azzal, hogy minőségi változást hozol az életedbe, hanem csak magadért teszed. Szerinted régen nem kellett minden egyes nap megküzdeni már csak a saját túlélésed miatt is?
Férfiként meg kell érdened, hogy a teljesítés kényszerének a súlya a te vállaidon nyugszik. Ettől vagy férfias, ettől vagy vonzó a nők szemében.
7.
És többek közt ezért állandósult a depresszióm, mert ez engem nem tud boldoggá tenni, ahogy az elvileg boldog élet (bazinagyház, bazinagyautó, baziboldog család akik mindig vigyorognak, szolgalelkű megalkuvás sok területen, grillparti a hasonlóan baziboldog emberekkel, és mindig a szerepben maradni.
Az élet ennél nem kellene, hogy mélyebb legyen, magasztosabb? Ez így annyira sekély.
Sajnálom, hogy többeknek nem esett le, hogy a #2-t viccnek szántam. A lényeg, hogy igazából a legtöbb nőnek majdnem mindegy, hogy egy férfi mit sportol, a lényeg, hogy ne legyen elhanyagolt külsejű.
A nagyon kigyúrt férfitestet valószínűleg többen nem kedvelik, mint ahányan igen.
Akik küzdősportolnak, azok erősítenek is. Azzal a fajta erővel és állóképességgel többre mész az életben.
A nőknek az nem számít, hogy miként éred el a formád.
Egyébként meg vannak akik a nagyobb darabokat kedvelik, s vannak aki meg már magát a küzdősportot is elítélik.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!