Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik vonzóbb a nők szemében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik vonzóbb a nők szemében, ha valaki magas szinten küzdősportol, vagy ha valamilyen szinten ki van gyúrva?

Figyelt kérdés

Mind a kettő sportot űztem több évig, mind a kettő sportot élveztem, de nem tudom melyik vonzóbb a nők szemében, mert az alatt végig barátnőm volt.

Most viszont sajna újra szingli lettem 7 év után, aminek köszönhetően picit el is engedtem magam az utóbbi időben, szóval szeretném magamat újraépíteni.

(Tudom, hogy nem ez dönti el, hogy vonzó leszel-e, de kis százalékban hozzátesz).

Viszont nem tudom melyiket kezdjem újra, időhiány miatt csak az egyikre van időm.

És igen tudom, hogy a küzdősportok is adnak egy jobb testfelépítést, de az inkább csak egy átlagos egészséges testalkat, nagyon minimális izommal (ilyen nem verseny szinten, nyilván nemzetközi verseny szinten a küzdősportolók is jól ki vannak pattintva)

2022. okt. 22. 10:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Én a küzdősportra szavaznék, az a jellemet is terelgeti egy jobb irányba (a legtöbb legalábbis).
2022. okt. 22. 10:42
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

A nők szemében a kedves, ápolt, intelligens, jó humorú, megértő, nagylelkű, biztos egzisztenciával rendelkező, ízlésesen öltözködő, művészeteket kedvelő, világlátott, bátor, sármos, jóképű, olvasott, színházba járó, magabiztos, prémium autóval közlekedő férfi vonzó.

Hogy mit sportol, az tökmindegy.

2022. okt. 22. 10:46
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

"művészeteket kedvelő"

LOL.

2022. okt. 22. 11:06
 4/16 anonim ***** válasza:
5%
Egyszerre mindkettő. És ezen felül még jópár tulajdonság az "alap beugró". De nem csak náluk, hanem mindenhol a világon szinte. Ez egy kemény, sivár világ, ahol mindig küzdeni kell vagy kellene. Csak ebben mi a jó...?
2022. okt. 22. 11:07
 5/16 anonim ***** válasza:
#3 sőt, művészeteket pártoló mecénás :D
2022. okt. 22. 11:08
 6/16 anonim ***** válasza:

5.

Vagy alapból legyen művész - az összes területen - a reneszánsz korban ez volt az ideál.

2022. okt. 22. 11:10
 7/16 tamsin540 ***** válasza:
95%

#4 Például az, hogy nem a nőt célzod be azzal, hogy minőségi változást hozol az életedbe, hanem csak magadért teszed. Szerinted régen nem kellett minden egyes nap megküzdeni már csak a saját túlélésed miatt is?

Férfiként meg kell érdened, hogy a teljesítés kényszerének a súlya a te vállaidon nyugszik. Ettől vagy férfias, ettől vagy vonzó a nők szemében.

2022. okt. 22. 11:11
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

7.

És többek közt ezért állandósult a depresszióm, mert ez engem nem tud boldoggá tenni, ahogy az elvileg boldog élet (bazinagyház, bazinagyautó, baziboldog család akik mindig vigyorognak, szolgalelkű megalkuvás sok területen, grillparti a hasonlóan baziboldog emberekkel, és mindig a szerepben maradni.

Az élet ennél nem kellene, hogy mélyebb legyen, magasztosabb? Ez így annyira sekély.

2022. okt. 22. 11:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy többeknek nem esett le, hogy a #2-t viccnek szántam. A lényeg, hogy igazából a legtöbb nőnek majdnem mindegy, hogy egy férfi mit sportol, a lényeg, hogy ne legyen elhanyagolt külsejű.

A nagyon kigyúrt férfitestet valószínűleg többen nem kedvelik, mint ahányan igen.

2022. okt. 22. 11:22
 10/16 anonim ***** válasza:

Akik küzdősportolnak, azok erősítenek is. Azzal a fajta erővel és állóképességgel többre mész az életben.

A nőknek az nem számít, hogy miként éred el a formád.

Egyébként meg vannak akik a nagyobb darabokat kedvelik, s vannak aki meg már magát a küzdősportot is elítélik.

N.

2022. okt. 22. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!