Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik vonzóbb a nők szemében, ha valaki magas szinten küzdősportol, vagy ha valamilyen szinten ki van gyúrva?
Mind a kettő sportot űztem több évig, mind a kettő sportot élveztem, de nem tudom melyik vonzóbb a nők szemében, mert az alatt végig barátnőm volt.
Most viszont sajna újra szingli lettem 7 év után, aminek köszönhetően picit el is engedtem magam az utóbbi időben, szóval szeretném magamat újraépíteni.
(Tudom, hogy nem ez dönti el, hogy vonzó leszel-e, de kis százalékban hozzátesz).
Viszont nem tudom melyiket kezdjem újra, időhiány miatt csak az egyikre van időm.
És igen tudom, hogy a küzdősportok is adnak egy jobb testfelépítést, de az inkább csak egy átlagos egészséges testalkat, nagyon minimális izommal (ilyen nem verseny szinten, nyilván nemzetközi verseny szinten a küzdősportolók is jól ki vannak pattintva)
"a teljesítés kényszerének a súlya a te vállaidon nyugszik. Ettől vagy férfias, ettől vagy vonzó a nők szemében."
Remélem, akkor a nők is megértik, hogy húzzanak a konyhába, este meg szexi fehérneműben térdeljenek a férfiak elé, mert ettől lesznek nőiesek, ettől lesznek vonzóak a férfiak szemében.
#12 Először neked hapsiként kell bizonyítanod indirekt módon, hogy férfi vagy. Egy nő a nőies énjét csak egy maszkulin férfi mellett tudja átélni, pl. azzal, hogy biztonságban érzi magát, azzal hogy felnézhet a férfire, azzal, hogy ha a férfi hasát megérinti, akkor nem 20kg háj hanem 6 izom fogadja.
Ekkor fog a nő őszintén boldogan konyhában főzni és szexi fehérneműben térdelni a FÉRFI elé.
"Egy nő a nőies énjét csak egy maszkulin férfi mellett tudja átélni,"
Ha egy másik embertől teszi függővé a saját attribútumait, akkor igencsak ingatag lábakon állhat az énképe a csajnak...
Nem tudom, nekem az, amelyiknek számomra vonzó teste van. Ebből a kettőből egyik se olyat "csinál", de ha olyan, akkor vonzónak fogom tartani, tök mindegy, hogy mivel érte el, engem aztán az se érdekel, ha papírrepülő hajtogatással.
Amúgy meg nem mindegy, melyik jön be a "nőknek"? Úgyis az az egy nő lesz a csajod, akinek pont a tiéd, bármilyen is.
Amúgy, ha már nagyon muszáj választani, általában a küzdősportolók egy fokkal jobban néznek ki testre, mint a szétgyúrtak, legalábbis nekem.
13.
Ez az alapvetően incel ideológiákra építő általánosító hozzászólás hogyan végezhet ilyen szép eredménnyel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!