Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy főleg a magas és vékony férfiak szenvednek társkeresési problémákkal? Ez a legtaszítóbb testalkat a nők szemében?
Figyelt kérdés
Az összes magas és vékony férfi ismerősöm egyedülálló.2021. jún. 25. 20:31
1/8 anonim válasza:
Van egy csávó akit úgy hívnak becenevén, hogy Danny D, ő elég profin csajoz, magas és vékony britt "színész"
2/8 anonim válasza:
kérdezd az alacsony, köpcös férfitársaidat
esetleg az alacsony vékonyakat
3/8 anonim válasza:
En ismereknegy rakat magas vekony (néha)drogos seftelos jo arc magabiztos vagány pasit, mindegyikert oda meg vissza vannak a nők.
Már bemutatkozasnal eldobjak a bugyijukat is.
Hozzajuk képest a kigyurt izomemberek közröhej tárgya ill maga a szánalom hogy izazdnak a teremben egy kis p.nciert
4/8 anonim válasza:
hát.. a baráti társaságomból aki vékony és magas (185-195), mindnek van párja évek óta, igazából mindenkinek aki vékony, még az alacsony, 160 körüli srácnak is. csak mi, aputestűek (180-185cm) vagyunk egyedül :D
szóval szerintem ha egy magas vékony srác társkeresési problémákkal küzd akkor vagy nagyon ótvar igénytelen, vagy csúnya, esetleg elviselhetetlen.
5/8 anonim válasza:
Elég nagy a valószínűsége, hogy nem jól néz ki. Legfőképp nem jóképű.
6/8 anonim válasza:
Itt inkább a gyenge és kisfiú fizikumról van szó.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem ez a legrosszabb testalkat. Ismerősi körömben lényegében mindenkinek van, aki persze néz ki mellette valamiképp vagy tesz érte. Nem a testalkat a probléma. Szerintem el lehet kezdeni gondolkozni, hogy miért nincs, de a testalkatodra felesleges fognod!
8/8 anonim válasza:
Nekem pont a vékony jön be, de legalább 176 cm legyen. 40-50 közöttiek aki már nem akar gyereket. Ne dohányozz, legyél igényes és egyedül élj. Ha borotválkozni is hajlandó hab a tortán. :) Bejárnám vele a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!