Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők miért nem vonzóak a férfiak szemében?
Én magas vagyok, ennyi.
Az alacsonyak meg cukik, aranyosak, szépek, gyönyörűek, őket "meg kell védeni", nekik "segíteni kell". Tőlük elviselik a hisztit meg a nyafogást.
Pl munkahelyen is az alacsony kolléganőt hasonló testalkattal körbeugrálták a férfi kollégák, segítettek mindenben is.
Nekem még az ajtót se fogták meg amikor nehezet cipeltem.
Vagy például volt egy fiú akivel alakult, majd egyszer csak eltűnt és kiderült, hogy egy sokkal alacsonyabbal jött össze. (Mondta, hogy zavarja, hogy csak 1-2 centivel magasabb tőlem, de nem volt kizáró ok és folytatta velem ugyanúgy az ismerkedést)
Ez 3-4 éve történt. Azóta csak olyanok jöttek képbe akiknek csak szexre kellettem volna. Úgy érzem már magasként nekem nem jár társ, mert elérem a felső polcot és így csak ürítésre használnának, ha hagynám. Hát köszi inkább nem.
Mit gondoltok, miért van ez így?
Szeretek táncolni és ott is sokkal kényelmesebb, ha csak egy 10 cm a különbség és nem 30.
188/F
176 cm vekony testalkatu no vagyok, sose volt ezzel gond, max a nőket zavarja akik küzdenek a tulsullyal. Az mar mas kerdes hogy ezzel a magassagal is sok ferfi elfer a honaljam alatt.
Te milyen magas vagy? azért az tényleg nem mindegy
Én "csak" 173 cm magas vagyok, de problémát okoz ez is :D
2méteres srácok mellett meg olyan 150-160 magas lányokat látok rendszeresen, szóval igazából nem magasság alapján "válogatok", attól hogy a srác magas, lehet az alacsony lány lesz a befutó ugyanúgy.
Én magas vagyok és ez mindig baromi sokaknak tetszett bennem :D
Az meg, hogy: az alacsonyakat "meg kell védeni", nekik "segíteni kell". Tőlük elviselik a hisztit meg a nyafogást." - ez mekkora baromság már :D életemben nem láttam ilyet felnőtt emberek között, nevetséges is lenne pl egy munkahelyen.
Hát pedig hidd el 🤣 behisztizett azon, hogy valami olyasmit beszóltak, hogy miért nem eszik többet. 3 kolléga rohant vigasztalni a pityergést.
Vagy amikor fájt a feje egy csomó munkát átvettek tőle.
Ha nem a saját szememmel látom én se hiszem el, hogy ilyen van a valóságban.
171 cm magas vagyok, soha nem volt baj a magasságommal. Engem is ugyanolyan cukinak és szépnek tartanak, mint a nálam 10-15 centivel alacsonyabb nőtársaimat.
Nem való mindenki mindenkinek, én együtt tudok azzal élni, ha valakinek nem én vagyok az esete (lényegében az ok teljesen mindegy). De hogy kifejezetten hátrányos helyzetű lennék a magasságom miatt, az hülyeség. Ugyanannyira szeretnek engem is, csak más típusú pasik. Azok, akiknek nem a megmenthető és törékeny nőideál a gyengéjük, hanem egy karakánabb, izmosabb csaj.
Ráadásul egy 2 m körüli magasságú exem van csak, a többiek mind 175-180 cm körüliek. Ha egy férfi, aki túl sokkal nem magasabb nálam, jó nőnek tart, akkor nem gondolom, hogy akkora baj lenne.
17 kicsit ellentmondásosnak tűnik a cuki meg a karakánság, de örülök ha neked is összejött! Én is így gondolom, hogy nem mindenki való mindenkinek, teljesen rendben van :)
Talán ha a környezetemben is azt látnám, hogy vannak egyáltalán magas nők és őket is választja valaki jobban érezném magam a magassággal kapcsolatban. Bár a ti pozitív élményeitek is sokat jelentenek, köszönöm mégegyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!