Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők miért nem vonzóak a férfiak szemében?
Én magas vagyok, ennyi.
Az alacsonyak meg cukik, aranyosak, szépek, gyönyörűek, őket "meg kell védeni", nekik "segíteni kell". Tőlük elviselik a hisztit meg a nyafogást.
Pl munkahelyen is az alacsony kolléganőt hasonló testalkattal körbeugrálták a férfi kollégák, segítettek mindenben is.
Nekem még az ajtót se fogták meg amikor nehezet cipeltem.
Vagy például volt egy fiú akivel alakult, majd egyszer csak eltűnt és kiderült, hogy egy sokkal alacsonyabbal jött össze. (Mondta, hogy zavarja, hogy csak 1-2 centivel magasabb tőlem, de nem volt kizáró ok és folytatta velem ugyanúgy az ismerkedést)
Ez 3-4 éve történt. Azóta csak olyanok jöttek képbe akiknek csak szexre kellettem volna. Úgy érzem már magasként nekem nem jár társ, mert elérem a felső polcot és így csak ürítésre használnának, ha hagynám. Hát köszi inkább nem.
Mit gondoltok, miért van ez így?
„behisztizett azon, hogy valami olyasmit beszóltak, hogy miért nem eszik többet.”
Kettős mérce. Másnak be lehet szólni, de a magasaknak nem, mert te az vagy:-) Ha másnak szólnak be, az hiszti, ha neked, akkor meg jogos, hogy rosszulesik:-) (Megjegyzem, nem mindig bántás másnak a testi adottságain, szokásain, akármijén csámcsogni, de ehhez ismerni kell az adott felet is, hogy ő poénnak veszi-e stb. Ennek a felmérése nélkül ovis hülyeség, cikizés, kéretlen okoskodás.)
A 173 nőbe magas ugyan, de abszolút nem kirívó, így kötve hiszem, hogy ez állna a „sikertelenséged” mögött, valami más lehet a háttérben. Amúgy szerintem nagyon rá lehetsz már feszülve, és mindenbe ezt látod bele. Mint amikor egy nőnek kicsi a melle, vagy épp van rajta pár kiló plusz, és ezt rosszul kezeli, önbizalomhiányos lesz, nem jönnek úgy a pasik, közben meg rengeteg nő sikeres apró mellekkel, vagy mondjuk 5 kilónál nagyobb súlyfelesleggel is.
22 nincs kettős mérce, én is vékony vagyok, nekem is beszólták ugyanezt de én nem veszem fel akárkitől és nem is írtam olyat, hogy nekem ne lehetne beszólni, egyáltalán nem azon van a hangsúly. De egyébként te is itt véded, miért is? Én nem bántottam őt egy szóval sem.
Nem látom bele mindenbe ezt és a tapasztalataimat írtam le. Egyébként ja, a mellem is kicsi, vékony is vagyok meg magas is. Üríteni megfelelő, de velem mutatkozni már derogál a jelek szerint. Emiatt már egy ideje nem keresek senkit, akik bepróbálkoznak meg ugye na.
Még kiegészítem a korábbi válaszom: az átlag férfi magasság Magyarországon 176 cm, tehát te a 173 cm-del alacsonyabb vagy az átlag férfiaknál. Én a 180 cm-mel 4 cm-vel magasabb vagyok az átlagnál. És hiába írják sokan, hogy a mai fiatalok már min. 180 cm magasak átlagban, ez szerintem nem igaz. Nagyon sokszor szórakozásból számolgatom az utcán, hogy ki alacsonyabb és ki magasabb nálam (férfiak közül) és mindig alacsonyabból van több.
23-as voltam
28
Pedig nagyon gyakori, hogy nagyon magas srácoknak pici barátnőjük van.
Egyébként nem értem, miért írsz úgy alacsony nőkről, hogy "törpék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!