Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magas nők miért nem vonzóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas nők miért nem vonzóak a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Én magas vagyok, ennyi.

Az alacsonyak meg cukik, aranyosak, szépek, gyönyörűek, őket "meg kell védeni", nekik "segíteni kell". Tőlük elviselik a hisztit meg a nyafogást.

Pl munkahelyen is az alacsony kolléganőt hasonló testalkattal körbeugrálták a férfi kollégák, segítettek mindenben is.

Nekem még az ajtót se fogták meg amikor nehezet cipeltem.

Vagy például volt egy fiú akivel alakult, majd egyszer csak eltűnt és kiderült, hogy egy sokkal alacsonyabbal jött össze. (Mondta, hogy zavarja, hogy csak 1-2 centivel magasabb tőlem, de nem volt kizáró ok és folytatta velem ugyanúgy az ismerkedést)

Ez 3-4 éve történt. Azóta csak olyanok jöttek képbe akiknek csak szexre kellettem volna. Úgy érzem már magasként nekem nem jár társ, mert elérem a felső polcot és így csak ürítésre használnának, ha hagynám. Hát köszi inkább nem.

Mit gondoltok, miért van ez így?

2023. jún. 23. 14:39
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
29 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. jún. 23. 17:26
 32/41 anonim ***** válasza:
59%
Mit kell mindenen megsértődni? Hozzám képest az alacsony nők törpék ja.
2023. jún. 23. 17:58
 33/41 anonim ***** válasza:
56%

32

Én 180 cm vagyok, de mi a jó abban, hogy törpének nevezel vkit, aki alacsony? Akkor te meg zsiráf vagy.

2023. jún. 23. 18:00
 34/41 A kérdező kommentje:
Légyszi ne vitatkozzatok és egyik tábor adottságait se szapuljuk. Senki nem tehet arról mekkorára nő! Lehet dicsérni anélkül is, hogy lehúznánk bárkit :)
2023. jún. 23. 18:05
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező hidd el, jóakaratból mondom, de nálad nem a magassággal van baj. A kérdést és az első pár kommentedet olvasva bennem teljesen az a kép alakul ki hogy lehetsz minimum 180+ centiméter, annyira kihangsúlyoztad a dolgot, erre kiderül hogy 173. Komolyan? :D Ez konkrétan még nőknél sem számít kiemelkedően magasnak, tekintve, hogy az átlagmagasság 2017-ben volt 167 cm, és azóta biztos hogy nőtt, szóval alig 5 centivel vagy magasabb az átlagos nőnél, miközben a leírásod alapján azt hinné az ember hogy egy fejjel kitornyosulsz. Ha a magasság miatt lenne nehéz párt találnod akkor a magyar nők kb minimum 30%-a küzdene ugyanezzel a gonddal. Látod, ez mennyire nonszensz gondolat? A lánybarátaim között van jópár 170-180 közti lány, sőt még 180+ is egyiknek se volt baja soha a férfiakkal, vagy ha igen, annak semmi köze nem volt a magassághoz.

Te egyszerűen csak rá vagy fixálva arra, hogy a magasságod miatt nincs sikered és mindent ennek megfelelően értelmezel, ami meg nem illik ebbe a mintába azt valószínűleg észre sem veszed. Ez egy általános emberi tulajdonság egyébként, tehát nem hiba, én is amikor férfiként nagyon le voltam fogyva akkor azt éreztem, hogy kinéznek a vékonyságom miatt, holott még vékonyan is egy sportos srác voltam, csak nem annak láttam magam. A munkahelyi példát is elég nevetséges azzal magyarázni hogy mást azért ugrálnak körül,mert 165 cm, neked meg ki se nyitják az ajtót mert 8 centivel magasabb vagy, ami szintén még egy átlagos férfi magasságát sem éri el.

"Vagy például volt egy fiú akivel alakult, majd egyszer csak eltűnt és kiderült, hogy egy sokkal alacsonyabbal jött össze"

És szerinted tényleg csak az a pár centi számított neki? Neml lehet hogy azzal a lánnyal jobban érezte magát, szexibbnek találta, jobban tetszett neki az arca, illata, személyiség, több volt a közös érdeklődés, érezhető volt a kémia stb? Erre utaltam, hogy semmit nem veszel számításba a magasságon kívül.

2023. jún. 23. 18:57
 36/41 A kérdező kommentje:

35 nézd, elhiszem, hogy a ksh szerinti átlagtól nem kiugró, mégis mindenhol én vagyok a legmagasabb. Azon kívül a legtöbb férfi velem egy magas vagy alacsonyabb az eddigiek közül, ami szintén tény és nem csak netes statisztika.

Nem, nem vagyok ráfixálva. Ez konkrétan a tapasztalatom. Ez olyan, minthogy képen lehet szürkés a falam, de valójában fehér. Te csak a képet látod, én meg természetes fények mellett és ott bizony fehér.

Attól, hogy neked nevetséges, de attól még megtörtént a munkahelyi eset. Nem írtam, hogy 165 centi lenne. Nem tudom pontosan mennyi, de magassarkúban is jóval alacsonyabb tőlem.

A fiúra meg annyit, hogy visszakuncsorgott néhány hónap után és a mai napig próbálkozik, de nem tudok vele mitkezdeni miután szó nélkül lelépett. Saját elmondása szerint érezte a kémiát, szeret, jól érzi magát velem de ő maga nem tud szerelmes lenni. De mindegy, lényegtelen. Akkor a magasság soha senkinél nem lehet probléma, tuti csak én vagyok befixálva és ezek se történtek meg csak álmodtam vagy ilyesmi, mert te azt mondtad.

2023. jún. 23. 19:11
 37/41 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejönnek a magas nők, én is magas vagyok a magam módján:

1.84 cm. (F41)

Az ok? A sok, társadalom által kitalát előítéletes gondolkodás.

2023. jún. 23. 20:25
 38/41 anonim ***** válasza:

Reagálok pár dologra amit írtál kérdező:

"nézd, elhiszem, hogy a ksh szerinti átlagtól nem kiugró, mégis mindenhol én vagyok a legmagasabb. Azon kívül a legtöbb férfi velem egy magas vagy alacsonyabb az eddigiek közül, ami szintén tény és nem csak netes statisztika."

Nézd, ezzel továbbra is csak azt erősíted meg, amit én mondok. Statisztikailag egyszerűen lehetetlen, hogy 173 cm-mel te legyél a legmagasabb mindenhol, hiszen a nők tekintélyes része is magasabb nálad. Az hogy minden férfi aki szembejön ekkora vagy kisebb legyen, meg teljes nonszensz, hiszen a férfiak túlnyomó része szintén magasabb nálad, főleg a huszonéves korosztályban, amennyinek érződsz az írásod alapján. Ez max akkor lenne lehetséges ha direkt kisebb növésűek társaságát keresnéd. Egyszerűen csak ezeket a példákat veszed észre, mert igazolják az elméleted, hogy a magasságod minden rossz forrása. Ezt megerősítési torzításnak hívja a pszichológia és mindenkire jellemző. A tapasztalatod ahhoz a világhoz fog igazodni amit a fejedben kialakítasz. Nekem érdekes módon pont az a tapasztalatom ,hogy ha felszállok a villamosra 160 centiméterrel akkor rengeteg férfi és lány van az ekkora vagy még magasabb kategóriában.

A munkahelyi eset nem nevetséges, nem ezt akartam kifejezni, sajnálom, hogy bunkók voltak veled. A nevetséges az, hogy te ezt a magasságodból származtatod miközben ezer potenicális és valószínűbb magyarázat létezik, hogy miért történt. Soha egyetlen magas ismerősöm nem mesélt arról hogy emiatt lett volna velük valaki bunkó.

A fiú nem tudja eldönteni mit akar, de ilyen tapasztalata meg szintén millióegy lánynak van, magasságtól függetlenül. És hidd el, férfiként mondom, hogy a legutolsó dolog ami egy férfit elbizonytalanít vagy érdekel az a magasság. Amikor a nőkről beszélünk, szó esik arról, hogy szép, szexi, jó a személyisége, okos, humoros, stb de kb soha senkit nem hallottam annak örülni, hogy valaki alacsony, vagy sajnálkozni, hogy magas. Persze ha extremitásokat nézünk mondjuk 140 centi vagy 190 valaki akkor a magasság is felértékelődik de te bőven az átlagban vagy, nincs a magasságodban semmi kiemelkedő (szó szerint)

"Akkor a magasság soha senkinél nem lehet probléma, tuti csak én vagyok befixálva és ezek se történtek meg csak álmodtam vagy ilyesmi, mert te azt mondtad."

Nézd, továbbra is teljes jószándékkal mondom, hogy ez olyan mint egy gyerek durcázása, játszod a sértődöttet és beleálltál annak a teljes ellenkezőjébe amit mondtál. Lehet probléma a magasság, senki nem mondta hogy nem, de te átlagmagas vagy és biztos, hogy nem ez az oka, hogy nem találsz kapcsolatot, mert a férfiak nagyrészét baromira nem érdekli, hogy 167 vagy 173 centi vag.. Egyébként két 180-nbál is magasabb barátnőm volt , mindegyiküknél havonta többen próbálkoztak be és komoly szándékkal. . Nekem őszintén szólva inkább megkeseredettnek és durcásnak tűnsz, plusz valahogy mindig megtalálod a komolytalan alakokat és az is jó önismereti kérdés, hogy miért pont az ilyen emeberek vonzanak. mert inkább ezek a dolgok állnak a kapcsoalt útjába, nem a magasságod.

2023. jún. 23. 20:56
 39/41 anonim ***** válasza:
*ha felszállok a villamosra 186 centiméterrel* :)
2023. jún. 23. 20:57
 40/41 anonim ***** válasza:

37

"Az ok? A sok, társadalom által kitalát előítéletes gondolkodás."

Lefordítanád magyarra, hogy mire gondoltál?

2023. jún. 23. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!