Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, azokról a 35-40 éves férfiakról, akik 20-22 éves csajokra hajtanak?
Hogy szar lehet.
Mármint nem az, hogy tetszik nekik, hanem nézzük a tényeket: férfiként amúgy sem könnyű a társkeresés, de ha valaki egy ilyen szűk (és kimagaslóan kelendő) rétegre van ráfixálva úgy, hogy ő maga azért elég esélyesen nincs a saját nemében a topon, ez egy elég nehéz küldetés lesz. Ami egyébként ráadásul nem is térül meg, mert jellemzően kisebb eséllyel van meg az összhang köztük a korkülönbség miatt, kevésbé hosszú kapcsolat a cél...
De mindenki úgy nehezíti meg az életét, ahogy akarja. Biztos jobb versenyezni a huszonévesekkel, a harmincasokkal és más negyvenesekkel olyanokért, akikkel többnyire kirakat "kapcsolat" működik, az is ideig-óráig. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ennél olcsóbban és egyszerűbben is lehet kezelni a kapuzárási pánikot vagy az elszart élet és fiatalon kidobott lehetőségek miatti komplexusokat.
Szánalmasnak tartom.
És nem, nem érdekel, hogy egyesek meg vannak sértődve, hogy a kutyának nem kellettek huszonévesen, én meg igen.
Azért ez nem döntés kérdése. Higgyétek el, férfiak millióinak könnyítené meg az életét, ha a Kasszás Erzsi típusú csajok iránt éreznék az őszinte vágyat. Ha úgy kívánnák az otthon kiasszonyosodott, bezsírososott, lestrapált feleségüket, ahogy a 20 éves kis bomba csajokat.
Dehát mint írtam, ez nem választás kérdése. A szexuális érdeklődés adott.
54# Én is szeretnék egy top pasit akinek nincs sörhasa, sőt, izmos, kisportolt, ápolt, jóképű....
De hát ezek a nyóchónapos terhes pállott büdös dögfejű hajtalan, széttetkolt szutykok, istenem hogy ezek milyen messze vannak az ízléses, kifinomult, edzett mozgékony helyes pasiktól..
"Higgyétek el, férfiak millióinak könnyítené meg az életét, ha a Kasszás Erzsi típusú csajok iránt éreznék az őszinte vágyat."
Mi is szeretnénk vonzódni a kerekfejű, kopaszodó pocakos, nagyon nagyon enyhén alkoholista (sörikerajongó), de saját állítása szerint nagyon rendes és családcentrikus, árufeltöltő pasikhoz, nők millióinak könnyítené az életét. Oh wait, dehogy könnyítené, és dehogy akarunk! :D
32. "25 vagyok, a mostani 18-20 évesekkel más nem tudok kijönni úgy, mint a magam korosztályával. Látszik rajtuk a tapasztalatlanság és az ebből adódó eltérő gondolkodásmód. Nem nézem le őket, de nem olyan jó társaság, mint a korosztályom."
Ez nevetséges. Az előző munkahelyemen egy 35 éves csávó lett a legjobb haverom, akkor én 26-27 voltam. Most 29 vagyok, a munkahelyemen egy 23 éves srác a legjobb barátom. De ugyanígy a gyerekkoriakat nem számítva a legtöbb barátom/haverom 20-25 éves, de közben meg jóban vagyok 40 és 35 éves szomszédaimmal is, akikkel haverok lettünk. Mi köze a kornak bizonyos keretek közt ahhoz, hogy mennyire jól jössz ki valakikkel?
Nevetséges általánosan véve a más generációk lenézése ez a kamu "más tapasztalatok" alapján. Te pont egyforma vagy minden korodbelivel? Nem. Minden korodbelivel egyformák az élettapasztalataitok? Nem. Nyilván azok közül is a magadhoz hasonlóakkal jössz ki. A személyiségtípus pedig egyáltalán nem függ a kortól.
59
Szerinted érdekel itt bárkit a hablatyod? Ne te akard már megmondani másnak, hogy hogyan működjön... :D Majd mindenki eldönti maga, hogy hogyan értékeli a saját tapasztalatait és mit preferál.
(nem én vagyok a 32-es, mielőtt személyedkednél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!