Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves meglett felnőtt férfi miért a 24-28 éves csajok után rohangál?
Ez tetszik neki, megteheti, miért ne? Miért kell minden mögé keresni valami csavart indokot? Ha 15 evesek után futna akkor érteném a kérdést. Ha 18 még akkor is. De egy 24-28 éves egyáltalán nem kirívó.
Zavar, hogy téged nem akar a pénzes úr?
Szerintem mindenki az után fut, aki után csak akar.
Ezen az oldalon a férfiak naponta számtalanszor elvitatják a nők jogát ahhoz, hogy szabadon megválasszák szerelmük/vonzalmuk tárgyát, úgyhogy szerintem ne csináljuk ugyanezt. Ha egy férfi fiatalabbak után koslat, ám tegye. Nyilván nem kell csodálkozni, ha mérsékelt sikert arat az udvarlása, de próbálkozni szabad.
Szerintem azért fut utánuk, mert noha kívülről úgy látszódhat sokak számára, hogy bármit megtehet/bárkinél nyert ügye van a pénzessége okán, de simán el tudom képzelni, hogy egy 30-as, 40-es nő ennyitől már nem esik hasra, hanem agyban, gondolkodásban is ott kell lenni.
Én randiztam anno 30 évesen 39 évessel és mesélte, hogy a legidősebb barátnője 24 volt. Hááát, ahogy viselkedett, rögtön rájöttem, hogy nem azért van ez, mert akkora főnyeremény, hogy ilyen fiatalok is buknak rá, hanem mert az idősebbek már nem állnak vele szóba.
3
Ha a 28 éves nő nem fiatal, akkor 40-es pasi egy trotty nyugger.
AMúgy nekem az is.
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!