Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves meglett felnőtt férfi miért a 24-28 éves csajok után rohangál?
bírom, hogy az ilyen kérdéseknél mindenki előadja, hogy mekkora lúzer a pasi, hogy nem tud felszedni 40-es nőt... de miért is akarna 40-es nőt?
ha csak dugásról, testi dolgokról van szó, nyilván vonzóbbnak fog látni egy átlagos 24-28 évest, mint egy átlagos vele egykorút
ha meg komolyat akar és gyerekeket, szintén nem a negyvenes éveit taposó nő a megfelelő a számára
az persze más kérdés, lesz-e sikere, vagy csak leégeti magát a fiatalok előtt
Matekozz!
40 múltam. A "korban hozzám illő" nők, a prolik szerint 35-45 évesek.
Vegyünk 100, 35-45 közti nőt! Vond ki közülük a következőket, azaz 100 -
- házas
- komoly szeretője van
- csúnya
- kövér
- gyereke van
- testi és/vagy mentális beteg
- nem jövök be neki
- nem jön be nekem
- pénzes gazdatestet keres
- etnikai/vallási gondok
Na, akkor 100-ból mennyi marad? Ja! És mivel nem vagyok nettó idióta sulis srác, így a "távkapcsi" sem jöhet szóba!
Meg eleve, szerinted nem xarom le vastagon, hogy mások, pl. te, meg a többi kommentelő mit gondol?
16# "Meg eleve, szerinted nem xarom le vastagon, hogy mások, pl. te, meg a többi kommentelő mit gondol?"
Józska gyerek most pofázzá!
hiába pontozzátok le a 15-ös választ, ez a válasz a kérdésre. kérdező, nem választ akartál a kérdésre?
értem, hogy kellemetlen az igazság, de valójában sok más férfi is ezt csinálná, ha tehetné. annyi a különbség, hogy van néhány, aki megteheti, és vannak tömegek, akiket házasság-gyerek-lakás köt, vagy simán megkopott leélt kopaszodó sörhasak lettek 40 éves korukra, így bölcsebbnek látják titokban irigykedni a 25 éves nőket hajtó haverjukra.
És neked van vmi közöd ehhez a férfihez?
És nem egészen értem, hogy mi a problémád, hiszen ha 31 éves vagy, akkor alig vagy idősebb a 28 éveseknél.
Tehát az rendben van (lenne), hogy 40 évesen 31 éves tetszik neki, de az nem, hogy 40 évesen 28 éves tetszik neki?
Egyébként meg mindenkinek az tetszik, aki tetszik. :) Idősebb nőknek is tetszhetnek fiatalabb férfiak. Még akkor is, ha nem lesz belőle semmi. Attól még a vonzódás ott lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!