Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fiatalon kezdték a kapcsolatosdit, szexet, meg a felnőtt életet azokra igaz az hogy hamar kiégnek?
Figyelt kérdés
Sok csalódás, éjszakai élet, szex össze vissza, tiniként felnőttként viselkedés tényleg korai kiégéshez, öregedéshez vezet?2022. okt. 23. 16:35
2/8 anonim válasza:
Inkább fapasztalathoz.
Engem tiniként folyamat átvertek kihasználtak.
Minel kesobb kezdtem volna el "élni", annal tovább maradtam volna naiv ostoba.
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül, az számít, hogy miért éli az életét úgy, ahogy. Van aki menekül az ilyen kalandokba, bulizásba, ők nyilván hamarabb kiégnek, mert nem oldja meg a gondokat, de van aki tényleg csak szórakozásból teszi, azok emiatt nem fognak kiégni.
De egyébként arra nincs semmilyen fix recept, hogy mitől égsz ki és mikor, úgyhogy szerintem nem igaz az állításod, mert ez sokkal összetettebb.
5/8 anonim válasza:
Nem. És attól, hogy valakinek korán van kapcsolata, szexel, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy bárkivel/bármikor. Attól meg még nem öregedett meg senki, hogy jól érzi magát, sőt mondok másik aspektust, aki fűvel/fával csinál bármit is, az annyira felszínes, hogy garantáltan nem fog nagyokat csalódni, hiszen 1 nap múlva lesz másik.
6/8 anonim válasza:
Szerintem több esetben igaz.
A mai huszonéves kor végén járó emberek többsége sokkal idősebbnek néz ki. Ez nyilvánvalóan nem véletlen.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, esetemben ahhoz vezetett, hogy hamarabb kiéltem magam. Így 19 évesen már el tudtam köteleződni, 26 évesen meg nyugodt szívvel vállaltam gyerkeket. Nekem ideálisabb ez így, hogy már tiniként bőven kibuliztam magam, és nem most probélmázok azon, hogy még "élni akarok".
8/8 anonim válasza:
Nem öregedéshez vezet hanem ész szerzéshez. Tudod mit akarsz később, kivel, hol, hogyan megélni azt amit igazán szeretnél idősebbként IS csinálni azzal ami melletted van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!