Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, azokról a 35-40 éves férfiakról, akik 20-22 éves csajokra hajtanak?
Nem az a baj, hogy ezt csinálják, hanem az, hogy képtelenek közben nem leszólni a saját korosztályuk.
Mármint... Nézzetek már tükörbe! Köpköditek a korosztályotok nőjeit és meg vagytok sértve, ha én is ugyanazt gondolom rólatok, ezért nem akarok tőletek semmit (hiába akarnátok fordítva)?
Azt gondolom hogy,
1. Nem nőttek fel,
2. Csak dekoráció mellettük.
3. Igénytelenek intellektuálisan.
4. Kapuzárási pánikjuk van.
5. Impotensek és ezt kompenzálni kell valahogy.
6. Unatkoznak.
7. Korukbeli nőnek nem tudnak teljesíteni.
8. Alkalmi kapcsolatot akarnak.
9. Szexben betörhetők, nincsenek elvárásaik.
10. Lehet hülyíteni őket.
10.
Ízlés?
Mi abban a rossz, hogy üde, szép, kívánatos 20-22 körüli nő bejön 35-40 év körüli férfinak? Vagy fordítva?
20-22 éves nő is viselkedhet nőként.
Nincs ebben semmi szomorú, csak a magadfajta gyerekagyúnak.
Szerencsére sok felnőtt gondolkodású 20-22 éves nő van.
De látom, hogy nagyon sok megreked 16 éves gyerek szitjén, és az értelmi képessége csak a fesztiválozásig, felszínes életvitelig terjed.
Mint egy gyereknek...
Az, hogy te nem vagy már üde, szép, kívánatos. És k.urvaszar élete lehet annak, aki olyasmire vágyik, amivel maga már nem rendelkezik és egyébként is egy gyorsan múlandó tulajdonság.
Képzeld el, hogy képtelen vagy egy embert szeretni tartósan, mert egy 5-10 éves idősávon kívül megszűnik embernek lenni a szemedben. Szerintem k.urvaszar lehet úgy élni, hogy sosem lehet melletted egy olyan partner, akivel együtt haladtok az életben, mert képtelen vagy hozzá vonzódni tartósan.
Ez egyszerűen csak szomorú.
Rám is hajt sok ilyen figura.
Szerencsére egy kapcsolathoz két ember kell.
Nekem meg 30 fölött mindenki öregnek számít hozzám képest. Ráérek majd 40-esekkel szórakozni 40-esként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!