Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, azokról a 35-40 éves férfiakról, akik 20-22 éves csajokra hajtanak?

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 10:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
71%

Nem az a baj, hogy ezt csinálják, hanem az, hogy képtelenek közben nem leszólni a saját korosztályuk.

Mármint... Nézzetek már tükörbe! Köpköditek a korosztályotok nőjeit és meg vagytok sértve, ha én is ugyanazt gondolom rólatok, ezért nem akarok tőletek semmit (hiába akarnátok fordítva)?

2023. jún. 21. 10:42
 12/67 anonim ***** válasza:
72%

Azt gondolom hogy,

1. Nem nőttek fel,

2. Csak dekoráció mellettük.

3. Igénytelenek intellektuálisan.

4. Kapuzárási pánikjuk van.

5. Impotensek és ezt kompenzálni kell valahogy.

6. Unatkoznak.

7. Korukbeli nőnek nem tudnak teljesíteni.

8. Alkalmi kapcsolatot akarnak.

9. Szexben betörhetők, nincsenek elvárásaik.

10. Lehet hülyíteni őket.

2023. jún. 21. 10:43
 13/67 anonim ***** válasza:
36%

10.

Ízlés?

Mi abban a rossz, hogy üde, szép, kívánatos 20-22 körüli nő bejön 35-40 év körüli férfinak? Vagy fordítva?

20-22 éves nő is viselkedhet nőként.

Nincs ebben semmi szomorú, csak a magadfajta gyerekagyúnak.

Szerencsére sok felnőtt gondolkodású 20-22 éves nő van.

De látom, hogy nagyon sok megreked 16 éves gyerek szitjén, és az értelmi képessége csak a fesztiválozásig, felszínes életvitelig terjed.

Mint egy gyereknek...

2023. jún. 21. 10:43
 14/67 anonim ***** válasza:
56%
11. És ez a köpködés egyoldalú? Nézz már meg itt is rengeteg választ más kérdések alatt, ahol a nők ugyanúgy szidják a saját korosztályukba tartozó 30-40-es férfiakat. Most miért kell úgy csinálni, mintha ez a köpködés nem oda-vissza menne és csak a férfiak szólnák le a korukbeli nőket?
2023. jún. 21. 10:45
 15/67 anonim ***** válasza:
41%
Gyűlölködni a korkülönbségre semmivel nem jobb, mint gyűlölködni a homoszexuális párokra, vagy a párokra, ahol a felek eltérő rasszúak. Csak
2023. jún. 21. 10:46
 16/67 anonim ***** válasza:
33%

Az, hogy te nem vagy már üde, szép, kívánatos. És k.urvaszar élete lehet annak, aki olyasmire vágyik, amivel maga már nem rendelkezik és egyébként is egy gyorsan múlandó tulajdonság.

Képzeld el, hogy képtelen vagy egy embert szeretni tartósan, mert egy 5-10 éves idősávon kívül megszűnik embernek lenni a szemedben. Szerintem k.urvaszar lehet úgy élni, hogy sosem lehet melletted egy olyan partner, akivel együtt haladtok az életben, mert képtelen vagy hozzá vonzódni tartósan.

Ez egyszerűen csak szomorú.

2023. jún. 21. 10:47
 17/67 anonim ***** válasza:
78%
Nőként engem nem zavar, a lényeg, hogy ne rám hajtsanak. Szerencsére már nem vagyok ez a korosztály, így az értelmes felnőtt férfiak megmaradnak nekem :)
2023. jún. 21. 10:47
 18/67 anonim ***** válasza:
81%

Rám is hajt sok ilyen figura.

Szerencsére egy kapcsolathoz két ember kell.

Nekem meg 30 fölött mindenki öregnek számít hozzám képest. Ráérek majd 40-esekkel szórakozni 40-esként.

2023. jún. 21. 10:49
 19/67 anonim ***** válasza:
30%
#12 hú, de irigy valaki
2023. jún. 21. 10:50
 20/67 anonim ***** válasza:
80%
A férfi megfelelője annak, mikor a csúnya, kövér lány szerelmes a baseball csapat kapitányába a klisés amerikai filmekben. Szekunder szégyen, ami a valóságban ritkán sül el jól.
2023. jún. 21. 10:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!