Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, azokról a 35-40 éves férfiakról, akik 20-22 éves csajokra hajtanak?
Szerintem gáz. Mármint az oké, ha fizikailag vonzónak talál fiatal, csinos nőket, ezzel nincs gond.
A gond azzal van, ha felesége van és a hata mögött flörtöl is ezekkel a nőkkel, nem csak megjegyzi magában, hogy csinosak.
Illetve normális esetben egy felnőtt, 40-50 éves férfinak intellektualisan nem kellene, hogy a társa legyen egy fele annyi idős ember. Egyszerűen teljesen más eletszakaszban kene tartaniuk.
Én érettnek gondolom magam, de csak a többi huszoneveshez képest, optimális esetben egy kétszer ennyi idős no valószínűleg/remélhetőleg érettebb.
Így ha egy idősebb pasinak társ egy fiatalabb csaj, akkor valami nagyon megakadt nála a személyiség fejlődésben.
44. “ A gond azzal van, ha felesége van és a hata mögött flörtöl is ezekkel a nőkkel, nem csak megjegyzi magában, hogy csinosak.”
A gáz azzal van hogy mikor ti vagytok nyeregben, akkor éltek is vele derekasan. Aztán mikor oda ér a férfi, akkor ő ne éljen azzal a kin keservesen meg szerzet státusszal amije van. Hagyja csak szépen benne abban a nőben, aki kiélte, és kibulizta magát, amíg a férfi megdolgozott azért amit jó világba a nő bele akar ülni.
🤣🤣🤣🤣
Ember, miről beszélsz? Ismersz engem személyesen vagy mi alapján vonsz le ilyen következtetéseket ?
Képzeld el, momentán majdnem a párom fizetésének kétszeresét keresem…
Meg tudom érteni. Elég csak látnom minden nap a 20-23 év körüli gyakornok csajokat. Fiatalok, szépek. Feszes test, bájos arc, finom bőr, formás alak, vonzóak, szexik, áhhh... ha tehetném, a 80%-át simán végigbasznám! (Csak sajnos sosem voltam olyan magas kategóriájú pasas, hogy ilyen nőket dughassak 😥)
32F
Hát ha a 40-es pasik alatt olyanra gondolunk mint pl Brad Pitt negyven évesen az oké, biztos lenne rá jelentkezö. 😅
De amikor a trottyos, aputestű, közmunkás Józsi bácsi is 20 éves, csinos lányt akar magának akkor az már röhejes. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!