Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, azokról a 35-40 éves férfiakról, akik 20-22 éves csajokra hajtanak?

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 10:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
11%
40. Tudom és 1 millát keresel, a farkad meg 20cm.
2023. jún. 21. 12:37
 42/67 anonim ***** válasza:
74%
Beütött a férfiklimax, szörnyen szánalmas állapot, a huszas csajok jól ismerik ezt a szánalmat. 😂
2023. jún. 21. 12:52
 43/67 anonim ***** válasza:
15%
Sok irigy incel, aki 20 évesen senkit sem kap meg. :)
2023. jún. 21. 12:53
 44/67 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem gáz. Mármint az oké, ha fizikailag vonzónak talál fiatal, csinos nőket, ezzel nincs gond.

A gond azzal van, ha felesége van és a hata mögött flörtöl is ezekkel a nőkkel, nem csak megjegyzi magában, hogy csinosak.

Illetve normális esetben egy felnőtt, 40-50 éves férfinak intellektualisan nem kellene, hogy a társa legyen egy fele annyi idős ember. Egyszerűen teljesen más eletszakaszban kene tartaniuk.

Én érettnek gondolom magam, de csak a többi huszoneveshez képest, optimális esetben egy kétszer ennyi idős no valószínűleg/remélhetőleg érettebb.

Így ha egy idősebb pasinak társ egy fiatalabb csaj, akkor valami nagyon megakadt nála a személyiség fejlődésben.

2023. jún. 21. 12:54
 45/67 anonim ***** válasza:
8%

44. “ A gond azzal van, ha felesége van és a hata mögött flörtöl is ezekkel a nőkkel, nem csak megjegyzi magában, hogy csinosak.”

A gáz azzal van hogy mikor ti vagytok nyeregben, akkor éltek is vele derekasan. Aztán mikor oda ér a férfi, akkor ő ne éljen azzal a kin keservesen meg szerzet státusszal amije van. Hagyja csak szépen benne abban a nőben, aki kiélte, és kibulizta magát, amíg a férfi megdolgozott azért amit jó világba a nő bele akar ülni.

2023. jún. 21. 12:59
 46/67 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣🤣🤣

Ember, miről beszélsz? Ismersz engem személyesen vagy mi alapján vonsz le ilyen következtetéseket ?

Képzeld el, momentán majdnem a párom fizetésének kétszeresét keresem…

2023. jún. 21. 13:01
 47/67 anonim ***** válasza:
13%
46. Nem tudom miért ilyen nehéz megérteni, hogy az általánosságok nem mindenkire vonatkoznak, csak az a legvalószínűbb eset. Csak valahogy olyankor mindjárt megy az általánosság megértése ha férfiakat kell szidni. Akkor hirtelen mindegyikőtök érti, hogy a férfiak nem végeznek házimunkát, az nem az összes, csak ez a gyakori. Dehát ugye a szándékos félreértések kiválóan elő kehet adni valamit, amiben mar neked van igazad. Csak nem arról beszélsz mint amiről a másik. De nem baj neki abban nincs igaza, hiába másról beszélt.
2023. jún. 21. 13:08
 48/67 anonim ***** válasza:
0%
Semmit.Vannak akik csak pun.cit akarnak,és vannak akik komoly kapcsolatot.A fiatal lány is lehet sokkal érettebb,mint egy harmincas nő.Ha nekik jó,senkinek semmi köze hozzá.Ismerek forditva is párokat,ahol a nő idősebb vagy 15 évvel.38 éves vagyok,de engem a fiatalok jobban zaklattak,mint az idősebb udvarlók.Ez is egyén függő szerintem.
2023. jún. 21. 13:12
 49/67 anonim ***** válasza:
0%

Meg tudom érteni. Elég csak látnom minden nap a 20-23 év körüli gyakornok csajokat. Fiatalok, szépek. Feszes test, bájos arc, finom bőr, formás alak, vonzóak, szexik, áhhh... ha tehetném, a 80%-át simán végigbasznám! (Csak sajnos sosem voltam olyan magas kategóriájú pasas, hogy ilyen nőket dughassak 😥)

32F

2023. jún. 21. 13:13
 50/67 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a 40-es pasik alatt olyanra gondolunk mint pl Brad Pitt negyven évesen az oké, biztos lenne rá jelentkezö. 😅

De amikor a trottyos, aputestű, közmunkás Józsi bácsi is 20 éves, csinos lányt akar magának akkor az már röhejes. 😂

2023. jún. 21. 13:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!