Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves pasi hogy hiheti hogy 20-as nőknek vonzó lehet?
Tényleg nagyon ápolt, ízlésesen izmos, látszik hogy sportol, nem ráncos az arca. Szóval elismerem hogy nem az átlag 40-es férfi: pocak, kopaszodás, toka stb.
És látom mindig 20-as csajokat fűz.
De basszus hiába vagy sportos, ápolt és a korodhoz képest jól kinéző, attól még 40 éves vagy és nem 20.
Azt el tudom hinni hogy így mondjuk 10 évet le lehet menni és mondjuk 30 éves nőt megkapni.
Na de 20 évet?
Magamból kiindulva.
- Van kocsim, és nem 23 éves BMW fostalicska, és nem is apu céges passat-ja.
- Van lakásom. Így nem kell megvárni, hogy anyu mikor nincs otthon, meg nem kell félnie a lánynak, hogy rányit a WC-n a lakótársam.
- Van fizum. Tudod, jegyre, kajára, ajándékra, utazni, és nem anyu fizuját várom, vagy a nagyi nyugdíját.
- Van tapasztalatom a nőkkel.
# 2
Ebben mind igazad van, de 40 évesen hiába rendelkezem több anyagiakkal, ha egyszerűen annyi idős vagyok hogy apja lehetnék.
Ráadásul nem rossz érzés neked hogy a
-kocsid
-lakásod
-fizetésed
miatt van veled? Nekem ez nagyon elszomorító érzés lenne.
Rádöbbenni hogy valójában undorodik tőlem, de a
-kocsim
-lakásom
-fizetésem
miatt leküzdi az undort.
# 6
de tipikusnak nem mondható ez a korkülönbség ugye?
ismersz még más párokat ilyen korkülönbséggel?
Odaírtad te magad: jól néz ki.
És minden másban is rendben van.
Egy dologban tévedsz. Lehet nem mindig fűzi a huszonéves csajokat.
Sokszor azok törleszkednek neki.
Van egy 10 évvel fiatalabb haverom. Neki van egy 10 évvel fiatalabb barátnője. Magyarán a lány apja lehetnék. Viszont, amikor együtt elmegyünk valahová, akkor egyikünk sem érzi azt, hogy van közöttünk korkülönbség.
Nem hajtok a 20 évvel fiatalabbakra, de el tudom képzelni, hogy valakivel összejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!