Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzó tud lenni a nőknek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó tud lenni a nőknek egy férfi, ha szemerkélő esőben esernyővel sétáltat kutyát?

Figyelt kérdés
Vagy csak a zuhogó esőben lenne indokolt és pici esőben lúzerség
2022. júl. 31. 08:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Az lenne a vonzó, ha nem agyalnál ilyen f_szságokon.
2022. júl. 31. 08:17
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Pont lesz.rják hogy zuhogó vagy szemerkélő esőben sétáltatod a kutyát :)
2022. júl. 31. 08:24
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Az a legvonzóbb, mikor a kutyás társaiddal odaszaratjátok az ebet a járdára, aztán otthagyjátok...
2022. júl. 31. 08:26
 4/23 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az jutna eszembe, hogy milyen "jó" kis ázott kutyaszag lesz a lakásban, amit megfejel a kutya vizes lábnyoma majd a padlón.
2022. júl. 31. 08:29
 5/23 anonim ***** válasza:

Mekkora kutyáról van szó? Milyen fajta?

Én is gondoltam már akár menhelyi kutya örökbe fogadására - de valószínűleg túl költséges lenne a tartása.

Szegény macskám elpusztulása után vagyok 3 és fél évvel. Jó lenne gyömöszölgetni, cirógatni egy háziállatot ismét.

2022. júl. 31. 08:30
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
Micsoda dilemmák baszki..
2022. júl. 31. 08:38
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
Te levegőt is csak azért veszel, mert hátha vonzó a nőknek?
2022. júl. 31. 08:48
 8/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Bizonyára azért kapsz annyi ellenszenves választ, mert a kutyák alapból ösztönlények és TÁMADNI(!) szoktak, ha a gazdájukat veszélyben érzik.

Még mindig érdeklődnék: mekkora kutyáról van szó és milyen fajtáról? (Lehet, hogy macskaimádó nők is válaszolnak időnként majd...)

Ők nem biztos, hogy díjazni fogják egy kutya állandó jelenlétét egy párkapcsolatban! Erre számíts mindenképpen.

5-ös válaszoló voltam.

2022. júl. 31. 08:57
 9/23 anonim ***** válasza:

Kistestű kutya kb. nulla ázott kutyaszagot áraszt.

A tappancsait pedig egy épeszű ember letörli, mielőtt beengedi🤷🏼‍♀️

2022. júl. 31. 09:00
 10/23 A kérdező kommentje:

Jól van, nagyjából nulla embernek sikerült értelmezni a kérdést. :D

(Nem én vagyok a sétáltató.)

2022. júl. 31. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!