Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzó tud lenni a nőknek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó tud lenni a nőknek egy férfi, ha szemerkélő esőben esernyővel sétáltat kutyát?

Figyelt kérdés
Vagy csak a zuhogó esőben lenne indokolt és pici esőben lúzerség
2022. júl. 31. 08:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én bírom az esernyős férfiakat, mert hasonló beállítottságú vagyok, tehát nem esőkabátos és nem széldzsekis vagy esőben ki nem mozduló vagy autóba pattanó típus.

De ha például törött vagy kifordult ernyő az számomra nem szimpatikus, kivéve ha valami viharból keveredett éppen ki. Azt jelzi, nem fontosak neki a személyes tárgyai, nem javíttat, nem vesz újat.

Ha a kutya fölé is próbálja tartani olyan erőltetett módon az vészcsengő, de ha egyáltalán nem ügyel arra, hogy a kutya csuromvíz és sáros lesz, az is (most ugye városi, nem munka vagy sporkutyáról beszélünk).

Legyen egy kiegyensúlozott viszony kettőjük között amibe még belefér más és másvalaki is illetve ne legyen egy szemétdomb az állatka miatt az otthona agy ne kelljen órákig csutakolni, szárogatni.

Ha szemerkél az oké, de ha zuhog felvetődik a kérdés, hogy miért nem akar száraz helyen, otthon lenni? Tittkos telefon? Áll a bál? Vagy depresszósan bolyong a sétányon?

És a legfőbb kérdés, van esőkabát a kutyán? :D

2022. júl. 31. 11:43
 22/23 anonim ***** válasza:
Esőben pont nem érdekel, ki milyenkutyával mászkál. A pocsolyákat kerülgetem.
2022. júl. 31. 18:28
 23/23 anonim ***** válasza:
én szétázni szeretek és utána elmenni táppénzre ! Ezért várom azt a rohadt esőt, de nem esik !!!
2022. júl. 31. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!