Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 éves pasi hogy hiheti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves pasi hogy hiheti hogy 20-as nőknek vonzó lehet?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon ápolt, ízlésesen izmos, látszik hogy sportol, nem ráncos az arca. Szóval elismerem hogy nem az átlag 40-es férfi: pocak, kopaszodás, toka stb.

És látom mindig 20-as csajokat fűz.

De basszus hiába vagy sportos, ápolt és a korodhoz képest jól kinéző, attól még 40 éves vagy és nem 20.

Azt el tudom hinni hogy így mondjuk 10 évet le lehet menni és mondjuk 30 éves nőt megkapni.

Na de 20 évet?

#nők #vonzódás #test #sportos #40 éves férfi
2022. szept. 27. 21:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, hogy van rá kereslet a fiatalabb korosztályban.

Én is mindig abszurdnak tartottam a nagy korkülönbséget, amíg 35 évesen azt nem mondtam egy 50 évesre hogy úúú mmm kellkellkell 😍 (mondjuk ki sem néztem volna belőle, hogy annyi)

Szerencsére a kor előrehaladtával nem lesz mindenki trottyos kopaszodó papi

2022. szept. 28. 08:19
 22/35 anonim ***** válasza:
95%
20-as válaszomhoz: a bulis korszakomat 2 évig éltem. 16-tól 18 éves koromig. Sosem érdekelt túlzottan a pia, szex , buli. Elég konzervatív családban nőttem fel, több diplomás tanár, orvos szülőkkel. Teljesen más erkölcsi nevelést kaptam, mint az átlag huszonévesek. Nekem kell egyfajta komolyság és céltudat. Ezt nagyon kevés korombeli tudná megadni. Plusz írtam, hogy a harmincas- negyvenes korosztály volt vonzó számomra mindig is.
2022. szept. 28. 08:19
 23/35 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon kevés ilyen van és mégkevesebb, aki vevő erre. A statisztikák alapján a kis korkülönbséges kapcsolatok működőképesebbek és egyre kisebb a házasok közötti korkülönbség is.

Nálam a közeli - távoli ismeretségi körben például egy példa sincs erre, a legnagyobb korkülönbség 5 év a 20-40-es korosztályban.

2022. szept. 28. 09:36
 24/35 anonim ***** válasza:
67%
miért kell ennyit csámcsogni ezen? az ő dolguk. a 20-as nők és a 40-es férfiak is el tudják dönteni, mi nekik a jó.
2022. szept. 28. 12:07
 25/35 anonim ***** válasza:
71%

"Mondjuk a legtöbb 20 éves csaj az még bőven otthon lakik a szüleivel."

a 40-es pasi viszont valószínűleg már nem a szüleivel lakik. szóval a kedves szülők egy ideig túl sokat nem fognak találkozni a vőjelölttel. később meg, ha amúgy értelmes pasi, valószínűleg el fogják fogadni (más lehetőségük amúgy sincs).

2022. szept. 28. 12:09
 26/35 anonim ***** válasza:
66%

Úgyh hiheti, h tényleg vonzó lehet a 20on éves nőknek🤷🏻‍♀️

N 30

2022. szept. 28. 12:43
 27/35 MolotovPunk ***** válasza:
6%
Az a helyzet hogy a 23/as válaszoló látja jól. Nekem 35 évesen eszembe nem jutna az, hogy udvaroljak egy 20-21 éves csajnak. Pedig ott bőven nem lenne 20 év korkülönbség, de mégis cikinek érezném a helyzetet. Szememben egy 20 éves az még nem igazán nő. Nem tagadom én is szeretem az érett nőket, de max 10 év korkülönbség még talán belefér, mármint ha annyival idősebb tőlem a nő. Ettől függetlenül legtöbb barátnőm az pont velem korú volt, vagy 1-2 évvel fiatalabb.
2022. szept. 28. 13:29
 28/35 anonim ***** válasza:
23%

Sosem hallottál még olyanról, hogy 10-15 év korkülönbség egy kapcsolatban vagy több, ugye? :) Melyik bolygóról jössz? Csak mert ez nem újkeletű dolog...

De pl itt vagyok én elő példának. 25/41 éés nem nem a pénz miatt vagyunk együtt vagy bármi ilyesmi még mielőtt ezzel jönnél.

2022. szept. 28. 21:56
 29/35 anonim ***** válasza:
18%

28

Hallottunk róla te fszagyú, de ha nem tűnt volna fel, épp azt ecsetelgetjük, hogy a fiataloknál ez csak egy hangos kisebbség és egyáltalán nem jellemző, már csak azért sem, mert hosszú távon nem működőképes az esetek többségében. Nem kivételeket kell összekaparászni, hanem értelmezni azt az egyszerű állítást, hogy A TÖBBSÉG nem akar nála sokkal idősebb/fiatalabb partnert és nem él ilyen kapcsolatban, csak ez a néhány ember vergődik annyit, hogy nagynak érződik az arány.

Az 50-70-es öregeknél volt nagyobb aranyban nagy korkülönbséges kapcsolat és leányanyák. Azóta sok dolog változott az emberekben. A szempontrendszer is.

2022. szept. 28. 22:01
 30/35 anonim ***** válasza:
23%

#29 talán csalánra h#gyoztál, vagy sok volt valamilyen bogyó? :)

A gyengék (a TE) kedvedért: a komment nem az előttem szólóknak és legfőképp NEM NEKED, hanem egyedül a kérdezőnek szólt. Nem tudom, mit ugatsz, talán fáj valamid.

2022. szept. 28. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!