Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves pasi hogy hiheti hogy 20-as nőknek vonzó lehet?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon ápolt, ízlésesen izmos, látszik hogy sportol, nem ráncos az arca. Szóval elismerem hogy nem az átlag 40-es férfi: pocak, kopaszodás, toka stb.
És látom mindig 20-as csajokat fűz.
De basszus hiába vagy sportos, ápolt és a korodhoz képest jól kinéző, attól még 40 éves vagy és nem 20.
Azt el tudom hinni hogy így mondjuk 10 évet le lehet menni és mondjuk 30 éves nőt megkapni.
Na de 20 évet?
2022. szept. 27. 21:50
11/35 anonim válasza:
Onnan hiszi hogy begurítja időnként a gólt. Nem besz.ri balfék aki elsírja magát ha 10-ből 9 nemet kap, hanem besöpri inkább ama 1-től a "jutalmat".
12/35 MolotovPunk válasza:
Azért durva lehet egy olyan szitu, mikor egy 20-21 éves csaj beállít azzal a szüleihez, hogy 40+-s pasija van. Nagyon nem oké szerintem.
13/35 anonim válasza:
12. Nem kell beallitania .. nem tartozik felnott embernek a szuleire a magan elete..
14/35 MolotovPunk válasza:
Mondjuk a legtöbb 20 éves csaj az még bőven otthon lakik a szüleivel.
15/35 anonim válasza:
#12 miért is kellene beállítania? Valószínűleg nem feleségül akarja venni egyik csajt sem 😂
16/35 MolotovPunk válasza:
Akkor is ciki a 20 év korkülönbség, főleg ha elmennek bulizni. Egy 20 éves csaj még bulizik bőven a korosztályával.
17/35 anonim válasza:
#16 nem a 20-asok közé fog menni bulizni az új "szerzeményével" hanem villogni a többi 40-es pasi közé. Ha a csaj 20-asokkal akarna lógni akkor nem kezd a 40-es pasival.
18/35 anonim válasza:
Miért? Mert nincs önkritikája, és úgy gondolja, hogy megérdemli a feszes, huszas friss pipit; megengedheti magának. Ráadásul a nők és a firfiak másként érnek, simán elképzelhető, hogy komolyság tekintetében egy szinten vannak. Másrészről: egy tapasztalatlan és nullán álló huszonéves előtt sokkal könnyebb ezekkel felvágni, aki beidomul alá, nem egyenrangú partner lesz, mert jobb esetben hálás (és nem elvárja) a körülményekért, amiben a férfi lévén részesül, mint egy olyan harmincassal, aki tud hasonló színvonalat felhozni, és már nem idomul annyira, és partnerként tekintene magára, tehát vele szemben tenni kell a kapcsolatért.
19/35 anonim válasza:
Én is 20 as eveimben vagyok, és mindig is a helyes, igényes, 40 es pasik tetszettek, pontosan azokért dolgokert, amiket a 2e leírt. Senkivel nem tudnék a pénze, vagy a javai miatt együtt lenni. De ez hozzátartozik egy férfi lényéhez.
20/35 anonim válasza:
Nem mindenki undorodik a 40-es pasiktól. Én 23 vagyok, a párom 39 és nagyon tetszett mindig is. Valószínűleg apakomplexusom van. De nem érdekel nekem az ő korabeliek tetszettek mindig is.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!