Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, azokról a 35-40 éves férfiakról, akik 20-22 éves csajokra hajtanak?

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 10:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
8%

"(mert az oké, hogy a 20-22 évesek üdék és szexik, de a 35-40-es férfiak nagy többségét nem találják vonzónak, valamint rengeteg kéretlen és zavaró nyomulással találkoznak)."

Nincs azzal semmi baj, hogy a 35-40 év körüliek nagy részét nem találják vonzónak, hiszen lássuk be, a férfiak nagy része nem is ad magára, megreked gyermeki szinten úgy érzelmileg, mint gondolkodásban és hozzáállásban, tehát van igazság abban, amit a 12. hozzászóló írt.

A zavaró nyomulás része ugyanúgy fenn áll a 20 év körülieknél is.

Értelmes nőt zavarja az effajta viselkedés, tehát nem korfüggő.

Látni kell, hogy egy ilyen kapcsolat (pl. 20-22 év és 35-40 év) fejlődés része is lehet, nem csak a testiségé.

Mert milyen is egy valódi férfi, milyen tulajdonságokkal kellene rendelkeznie?

- Bátor, de nem vakmerő.

- Határozott, de nem egoista.

- Szerény, de nem szolgalelkű.

- Megoldásokban gondolkodik.

- Tisztelettudó, de nem nyálas.

- Intelligens (gyors eligazodás, tájékozódás és lényegmegragadás), folyamatosan fejlődni akaró (pénzügyek, egészségtan, ápolástan, szervezés és vezetés, döntés tudománya, politika, zenei kultúra, illemtan, dietetika stb.).

- Kiváló konfliktuskezelő.

- Higgadt.

- Figyelembe veszi a nő igényeit és igyekszik azt kielégíteni reális keretek között.

- Szeretkezéskor odaadó, figyelmes, számára a nő orgazmusa az első, aztán az övé. Figyeli a nő igényeit (vadabb vagy nyugodtabb együttlét stb.).

- Támogató.

- Kitartó.

- Bátorító.

- Komoly, de nem merev.

- Fiatalos.

- Áldozatvállaló.

- Előrelátó.

- Céltudatos.

- Hűséges.

- Humoros, vagyis életszerű, de nem gúnyolódva.

- Jó kedélyű.

- Összetartó.

- Realista és józanul optimista.

- Kézben tartja a dolgokat.

- Tapintatosan őszinte stb.

Ezt így egy 20-22 év körüli, érettebb gondolkodású nő nem fogja megtalálni a 20 év körüli férfiaknál, hiszen messze állnak úgy gondolkodásban, mint hozzáállásban a fentiektől.

Tisztelet a kivételnek.

Amúgy a fentieket az 50-60 év körüli férfiak nagy része sem éri el.

Mert ez kemény önfejlesztés, aminek sosem lesz vége.

2023. jún. 21. 11:22
 32/67 anonim ***** válasza:
68%

Annyira naivak vagytok...

Komolyan azt hiszitek, hogy az a plusz 20 év ad nektek értékelhető élettapasztalatot? Többségetek csak arra használta, hogy elbassza az életét. És ha egy 20 évvel fiatalabb ember társasága még szórakoztató nektek, akkor van egy rossz hírem: semmi előrelépést nem értetek el az életetekben azóta az öregedésen kívül.

Számomra többek között ezért rettenetesen taszító az, ha egy nálam 20 évvel idősebb pali nyomul rám. 25 vagyok, a mostani 18-20 évesekkel más nem tudok kijönni úgy, mint a magam korosztályával. Látszik rajtuk a tapasztalatlanság és az ebből adódó eltérő gondolkodásmód. Nem nézem le őket, de nem olyan jó társaság, mint a korosztályom. És biztos vagyok benne, hogy 40 évesen sem lesz szórakoztató egy fiatal felnőtt. Lehet jópofa meg jó társaság ideig-óráig, de messze elmarad vele a társ-élmény.

Nem tudom elképzelni, hogy milyen szintű szellemi hanyatlás kell ahhoz, hogy valaki azt tartsa lelki társának, aki feleannyit élt majdnem, mint ő. Mindenesetre elég bizarr.

Persze, a fiatalabb lehet vonzóbb, de egyrészt engem is a fiatalok (korombeliek) vonzanak, nem azok, akik 20 éve voltak fiatalok. Másrészt meg egy kapcsolathoz édeskevés a fizikai vonzalom. Ergo vagy szellemileg fogyatékos a fickó vagy csak dugni akar, mindenesetre egyik sem mutat jól.

2023. jún. 21. 11:36
 33/67 anonim ***** válasza:
33%

Nincs azzal semmi baj, ha csak a szexről és az örömszerzésről szól az adott "kapcsolat".

Aki komoly kapcsolatot akar, az meg úgy is nézi az adott ember gondolkodását és a dolgokhoz való hozzáállását.

Ezért működhet 15 éves korkülönbség is.

Amúgy elég megnézni a statisztikákat, ha már korban közelálló, mennyi kapcsolat, házasság megy szét, mert az emberek rosszul mérték fel az igényeiket és nem akarnak fejlődni szellemileg stb.

Tehát, ha valakinek a fiatalabb vagy az idősebb jön be, áldásom rá, mert ez az ő életük, nem az enyém.

Mindenki úgy alakítja az életét, ahogy számára kedvező.

Ezért kellene oktatni az értékelemzés módszertanát, hogy jobb döntést tudjanak hozni az emberek úgy

- érzelmileg,

- intellektuálisan,

- pénzügyekben,

- szórakozástudományban,

- konfliktuskezelési technikákban, mint hozzáállásban.

2023. jún. 21. 11:45
 34/67 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, én pont olyan statisztikákat láttam, ahol a párok közötti korkülönbség csökken, vagyis az emberek többsége egyre inkább korban közel álló partnert preferál, valamint a korban közel álló párok párkapcsolati elégedettsége összességében magasabb, mint nagy korkülönbségnél.
2023. jún. 21. 11:55
 35/67 anonim ***** válasza:
21%

"A zavaró nyomulás része ugyanúgy fenn áll a 20 év körülieknél is.

Értelmes nőt zavarja az effajta viselkedés, tehát nem korfüggő."

Értelmes nőt nem zavar a zavaró nyomulás? Te se leszel bajnok emberi készségekből.

2023. jún. 21. 12:02
 36/67 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy ezen a legjobb hisztiznek a: korukbeli nők, a nőkhöz hozzá nem jutó fiatal fiúkák, meg az ilyen apafóbiás akármilyen 20-on éves csajok, akikre rájön a sikítófrász, meg kisebbrendűségi komplexus, ha egy idősebb pasassal van egy légtérben....
2023. jún. 21. 12:05
 37/67 anonim ***** válasza:
7%
Ez így van rendjén. Éljenek is a lehetőségeikkel hogy végre értékesek. A nők akik a korukra már elhervadtak, és a kutyának nem kellenek, azok pedig éljék csak át, amit ők tettek a korukbeli férfiakkal tettek annak idején.
2023. jún. 21. 12:10
 38/67 anonim ***** válasza:
82%
De gáz emberek vannak itt.
2023. jún. 21. 12:14
 39/67 anonim ***** válasza:
13%
38. Hát igen a valóság egy gáz hely. Csak azt nem értem hogy miért csak nekünk férfiaknak kell lenyelni, ha szar az élet? A nőknek miért csak a tüncibünci álomvilág felel meg? Ja várj tudom, mert fiatalon kaposak vagytok, és lehet válogatni. Az meg hogy belegondoljatok a másik helyzetébe? Áh ugyan már, én kapos vagyok, a férfiak meg hülyék hogy nem azok, azt még befogni se tudják.
2023. jún. 21. 12:24
 40/67 anonim ***** válasza:
85%
#39 férfi vagyok, te szerencsétlen.
2023. jún. 21. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!