Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másokért hogy hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokért hogy hogy a férfiak szinte rajonganak, értem pedig sose?

Figyelt kérdés

Sose volt az életem semelyik területén sem szerencsés, párkapcsolatok terén se voltam soha az. Mások párkapcsolatát annyira csodásnak látom, az enyémet pedig nem. Rajtam még az exeim is annyira könnyem túl tudtak lépni is, míg az egyik női ismerőmet a volt párja, még a megcsalása után is visszavárta, nem is volt másik barátnője, míg a a nőnek addig férfi is volt az életében.

Vagy más női ismerőseimet pár hónap, egy év után eljegyzik, és még 2 év se telik el, és már össze is házasodnak.

Szinte mindig kitalálom, előre mely ismerőseimet jegyzik el hamar, ott biztos az áll a háttérben, hogy a pasi bizonyára odavan értük. Az ilyen ismerőseimnél jellemző a különböző szerelmes idézetek megosztása, a közös képek alá írni azt, hogy szeretlek, sok virágcsokor, sok közös program, kirándulás, nyaralás, éttermezés.

Ehhez képest, meg az én kapcsolatom olyan semmilyennek tűnik, a barátom se rajong értem, mint amennyire más nőkért rajonganak a férfiak. Hogy náluk olyan könnyen megy minden, míg az én kapcsolatomban meg semmi nem alakul. Bár én is kapok a barátomtól virágokat különböző alkalmakra, de nem sokszor, nem megyünk sokszor kirándulni, illetve csak személyesen dicsér valamikor, de nem mindig, online még sose dicsért meg üzenőfalon stb. 2 éve együtt vagyunk, és semmi.

2023. jún. 16. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
Nem szeret eléggé..
2023. jún. 16. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
1# vagyok vagy nem jól szeret, van az a típus aki nem tud mert nem volt rá tanítva..
2023. jún. 16. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Azért érzel így, mert másokhoz hasonlítod a te életed, kapcsolatod holott minden pár másképp működik és egyáltalán nem biztos, hogy boldogok, boldogok lesznek hiába házasok, van a nő kezén gyűrű.

2 év után miért kérné meg a kezed, hogyha korainak érzi még? Együtt éltek legalább? Kit érdekel az üzenőfal, hogyha egyszer szeret? Téged, mert másoknak akarsz bizonyítani, hogy te milyen ellenállhatatlan, elégedett vagy.

Mit dicserjen napról napra, ha te nem dicséred, ha te mással vagy elfoglalva ő helyette? Majd hülye lenne feleségül venni!

2023. jún. 16. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Az a probléma, hogy nem elég szép az arcod, ezért nem tudnak szerelmesek lenni beléd a férfiak. Hú de nagy probléma... Afrikában éhen halnak az emberek, Ukrajnában meg agyonlövik egymást a katonák. Hidd el, a Te problémád semmi a világ legnagyobb problémáihoz képest.
2023. jún. 16. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen ismerőseimnél jellemző a különböző szerelmes idézetek megosztása, a közös képek alá írni azt, hogy szeretlek, sok virágcsokor"

Szerintem nem ebben kéne mérmi a szeretetet.

2023. jún. 16. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Húha...

#5 Tökéletesen leírtad.

De egyébként számomra ez a kérdés olyan, mintha a külvilágnak akarnád mutogatni, hogy téged szeretnek és érted egy srác odavan.. mármint én ha odalennék egy lányért akkor sem írogatnék facebookon az üzenőfalára, hogy szeretlek, meg szívezném szét a képeit.. ez annyira gyerekes dolog, hogy felnőtt embereknél szerintem kifejezetten irritáló.

2023. jún. 16. 23:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Te csak kifelé akarod mutogatni, hogy milyen jó a kapcsolatod, csak dicsekedni akarsz vele.

Egyrészt ez magánügy, és nem mindenki szereti mutogatni. Lehet, hogy a párod is ilyen. Ha ennyire nem ismered, akkor hogy akarsz vele házasodni?

Valószínűleg ebben is rejlik a titok nyitja. Te mások kapcsolatával foglalkozol, rájuk akarsz licitálni, jobban akarsz festeni Instán meg Facebookon, még szebb eljegyzési fotókat akarsz, meg jobb esküvői képeket, hogy mindenki irigyeljen. Ahelyett, hogy a kapcsolatoddal és legfőképpen a pároddal foglalkoznál. Utána pedig saját magaddal. Másokkal meg a lehető legkevesebbet.

Érdekes, én azt figyeltem meg, hogy ahol naponta megy a szívecskézés meg a Facebookra írogatás, ott megy tönkre először a kapcsolat. Ahol drága, látványos jegyesfotózás meg tengerparti gyémántgyűrűs lánykérés volt, ott az esetek felében az esküvő sose lesz meg, előbb szakítanak. Olyan párt meg kettőt is tudok, ahol 5 évig fizették a hitelt az esküvőre, de 2-3 évvel később már elváltak.

Tedd fel magadnak a kérdést: ha csak kettesben, egy erdő közepén kér meg, fotó nélkül, egy egyszerű bizsuval, és két tanúval, farmerben esküdtök, akkor is boldogan lennél a felesége? Ha a válasz nem, akkor te nem akarsz a felesége lenni, te csak villogni akarsz vadidegen emberek előtt, hogy irigyeljenek.

2023. jún. 17. 07:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy tényleg nem mások után kéne szaladgálni. A saját életedet éld, ne másokét!
2023. jún. 17. 07:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Már sokadszorra teszi fel ezt a kérdést, csak most egy kicsit másképp vezette fel. Kb. 2 éve nyűglődik ezen.
2023. jún. 17. 08:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Biztos találsz majd olyat, aki érted is rajong. Mármint leginkább érted. Érted.
2023. jún. 17. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!