Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik vízilabdások, a nők tényleg rajonganak értük?
Szóval mindegy hogy gimis vízilabdacsapat vagy profi, mindegy hogy akár a csapat legrondább, legkövérebb sráca, de ha bekerül a a vízilabdások közé akkor az ad valami ellenállhatatlan szexi vonzerőt és minden nap másik nőt lehet ágyba vinni?
Gyakorlatban hogy kell ezt elképzelni?
Mi a valóság?
Igen.
Úgy hogy odajönnek hozzánk bulikban.
# 1
te személy szerint hogy látod. Még a kinézetre legrosszabbul kinéző, legfélénkebb, csendes, introvertált vízilabdásért is oda vannak a nők?
# 3
oké de jól látom hogy itt nem is a testről van szó elsősorban?
hiszen edzőtermekben akár jobban izmos pasik is vannak, a nők mégis a vízilabdásokért rajonganak.
Mi az a varázslat ebben az egészben amitől így bezsonganak a nők?
Te hogy látod?
20 éven keresztül vízilabdáztam. Nem volt sok gondom a csajozással, de azért rajongást nem tapasztaltam irányomba. Rengeteg nő visszautasította a közeledésemet nekem is, kerültem frend zone-ba én is akaratom ellenére. De akikkel összejöttem, általában dicsérték a fizikai adottságaimat.
Volt egy barátom, aki nem volt kisportolt, átlagos, vörös hajú srác volt, és mégis jóval sikeresebb volt a csajozásban, mint én, vagy bármelyik csapattársam.
Vizilábdáztam 2 hónapig egyszer leírtam valakinek szószerint felajánlotta magát nekem.
Persze lelépett amikor megtudta hogy elmebajos voltam , de most ez nem lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!