Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavarna ha a párotok rajongana egy híres zenészért?
Figyelt kérdés
Nagyon szereti a zenéjét, de nyilván külsőre is bejön neki a külföldi énekes. Sokat hallgatná amikor csak tudja és minden létező online platformon követné a pasit, néha mutatna is friss képet róla.
Zavarna titeket vagy ebben nincs semmi?
2023. máj. 18. 22:18
1/6 anonim válasza:
Nem zavar, nekem is van ilyen hasonló.
2/6 anonim válasza:
Dehogy zavarna, nem vagyok óvodás.
3/6 anonim válasza:
Nincs benne semmi, de a fenének kellene egy ilyen kettyós liba. Ha nő lennék se kellene ilyen hapsi.
4/6 anonim válasza:
Miért zavarna? Teljesen normális, ha valaki rajong valmai iránt.
Egyébként idővel elmúlik amúgyis. Aztán jön másik. Vagy nem.
5/6 anonim válasza:
Nem féltékenység miatt zavarna. Inkább nem érteném, miért kell ennyire imádni valakit. Ha sokszor hallgatja a zenéjét, vagy elmegy időnként egy-egy koncertjére az sztem tök normális, de hogy erről szóljon az élete, fotókat keresget, nekem inkább fura.
6/6 anonim válasza:
Gyerekesnek tartanám, ha azt mutogatná, hogy az xy zenész így néz ki vagy ott nyaralt. Az oké, hogy a zenéit mutatja vagy ha történt vele valami nagy dolog, de azért, na... Nőjünk már fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!