Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az új divat hogy mostans...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új divat hogy mostanság már a bojlertestű nőkért is rajonganak a férfiak?

Figyelt kérdés

Eljött a dízelpillangók ideje, értük is oda vannak már a férfiak. Elképesztő amit a közösségi oldalakon látni, nyáladzanak a 120 kilós nőkre is a férfiak.

F/30

2021. jan. 5. 11:49
1 2
 1/13 Kései Sirató ***** válasza:
12%
Mindig is voltak perverzek, ők nyomulnak a tonna Madonnákra :D
2021. jan. 5. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezd meg ezeket a férfiakat.
2021. jan. 5. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Igen, kezdem úgy látni, az a baj, hogy nem vagyok dagadt és bányarém sem. Én "csak" 58 kg vagyok a közel 170 centimhez.
2021. jan. 5. 11:59
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Szomorú vagyok Balázs. Azt hittem, ennél több van benned.
2021. jan. 5. 12:00
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
és nem is kicsit rajonganak. Beszéltem nem 1 és nem kettő mangalicatestű nővel társkeresőn, s írták és mutatták, hogy több tucat pasi (ése nem ám rondák) érdeklődik irántuk.
2021. jan. 5. 12:04
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha annyira nem tetszik, miért érdekel, kinek kell?
2021. jan. 5. 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
A rozsaszin ing is volt divatban. Azt en sokkal durvabbnak tartom, megis nagy volt a lelkesedes. Mi a kerdes Balazska?
2021. jan. 5. 12:08
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
sajnos vannak olyan ferfiak, akiknek mindegy, hogy kibe, csak vegre beletehessek meg barkibe. szo szerint egy disznot is megcsinalnanak. ezert nem a bojlertestu noket kell utalni, hanem az ilyen igenytelen ‘ferfinak’ nem nevezheto egyedeket.
2021. jan. 5. 12:17
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

40+ kövér nőként tudom állítani: Ez régen is így volt. 20-25 évvel ezelőtt is.

Minden zsák megtalálja a maga foltját, nem a külsőn múlik. Neked se a külsőddel van baj.

Sok olyan ember (nő és férfi is) egyedül marad, akinek a külsejével nincs gond, de a belső rohad. Akinek a külsejével gond van, de a lelke rendben, az hamarabb talál társat.

2021. jan. 5. 12:17
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
Fújjj b+🤢
2021. jan. 5. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!