Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új divat hogy mostanság már a bojlertestű nőkért is rajonganak a férfiak?
Figyelt kérdés
Eljött a dízelpillangók ideje, értük is oda vannak már a férfiak. Elképesztő amit a közösségi oldalakon látni, nyáladzanak a 120 kilós nőkre is a férfiak.
F/30
2021. jan. 5. 11:49
1/13 Kései Sirató válasza:
Mindig is voltak perverzek, ők nyomulnak a tonna Madonnákra :D
3/13 anonim válasza:
Igen, kezdem úgy látni, az a baj, hogy nem vagyok dagadt és bányarém sem. Én "csak" 58 kg vagyok a közel 170 centimhez.
4/13 anonim válasza:
Szomorú vagyok Balázs. Azt hittem, ennél több van benned.
5/13 anonim válasza:
és nem is kicsit rajonganak. Beszéltem nem 1 és nem kettő mangalicatestű nővel társkeresőn, s írták és mutatták, hogy több tucat pasi (ése nem ám rondák) érdeklődik irántuk.
6/13 anonim válasza:
Ha annyira nem tetszik, miért érdekel, kinek kell?
7/13 anonim válasza:
A rozsaszin ing is volt divatban. Azt en sokkal durvabbnak tartom, megis nagy volt a lelkesedes. Mi a kerdes Balazska?
8/13 anonim válasza:
sajnos vannak olyan ferfiak, akiknek mindegy, hogy kibe, csak vegre beletehessek meg barkibe. szo szerint egy disznot is megcsinalnanak. ezert nem a bojlertestu noket kell utalni, hanem az ilyen igenytelen ‘ferfinak’ nem nevezheto egyedeket.
9/13 anonim válasza:
40+ kövér nőként tudom állítani: Ez régen is így volt. 20-25 évvel ezelőtt is.
Minden zsák megtalálja a maga foltját, nem a külsőn múlik. Neked se a külsőddel van baj.
Sok olyan ember (nő és férfi is) egyedül marad, akinek a külsejével nincs gond, de a belső rohad. Akinek a külsejével gond van, de a lelke rendben, az hamarabb talál társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!