Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretitek ha, egy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek ha, egy, fiú elegáns? Be tárta az illemet. Vagy ez ma már nem divat?

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Nálam ez alapvető dolog, ahogyan a barátomnál is.
2020. okt. 4. 00:41
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Elegans? Marmint nem alkalomhoz illoen van feloltozve, barmi is legyen a program? Ez nagyon gaz. Prolis, nem tudom, abnormalis. Erre mondtak regen, kioltozott, mint Szaros Pista Jezus neve napjan.
2020. okt. 4. 00:48
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

"Be tárta az illemet"

Az ilyenek nem diszgráfiás, bivalybasznádi, 8 általánost 12 év alatt elvégzett nőkkel jönnek össze.

2020. okt. 4. 00:50
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

ez nyílvánvaló autokorrekt volt, kedves utolsó :D

Az etikett/illemet szeretem, még azt is, ha virágot vesz néha csak úgy, nem azért mert van valamilyen nap. Az elegancia alatt én az öltözködésre gondolok, amiben viszont nekem nem jön be a túlcicomázott stílus. A nagyon lezser sem, de az öltöny, nyakkendő ing, ha mindennapok nem követelik, szerintem túlzás.

2020. okt. 4. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!