Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek a villacsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek a villacsajok miért rajonganak VV Barnáért?

Figyelt kérdés
Én nem értem, hogy mit esznek azon a bájgúnáron.
2022. dec. 19. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Kérdezd a villacsajokat.
2022. dec. 19. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Miről van szó? Ki néz egy ilyen f*s műsort egyáltalán???
2022. dec. 19. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ő hámozza meg egységnyi idő alatt a legtöbb banánt a teljes ketreclakók közül.
2022. dec. 19. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Jól néz ki. Azért nem egy rossz pasi, annyit be kell látni.

Ráadásul össze vannak ott zárva. A lányok nagyon könnyen adják magukat, ő meg él a lehetőséggel.

2022. dec. 19. 18:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Inkább a rendes, dolgozó férfiakért kellene rajonganiuk a nőknek, nem az ilyen magamutogató emberekért.
2022. dec. 19. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A garantált műsoridőt, ha dugja őket.
2022. dec. 19. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Azert azt is vedd figyelembe, hogy azok a benti "nők" milyenek. Sokuk szerintem még egy lövésre se kellene egy normálisabb pasinak. Legfeljebb ha nem szólal meg...
2022. dec. 19. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, de hát az összes bent lévő magamutogató. Mit vársz?
2022. dec. 19. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Milyen villa? Milyen Barna? Milyen fing?
2022. dec. 25. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Néztem pár videót, ami szembekerült velem hírportálokon - nekem nem szimpatikus a srác, de megértem, miért tetszik bizonyos nőknek. Van egy csibészes mosolya, van önbizalma, van jó dumája (vagyis olyan dumája, ami bizonyos rétegnek bejön - tud folyamatosan beszélni, rizsázni, nem alszik meg a tej a szájában, fenn tud tartani egy beszélgetést, nem makog), igényes a külsejére.

Azért elég vicces, hogy azon nyávogsz, hogy a nőknek a jómunkásemberekért kellene rajongani, nem a jó pasikért, amikor te is a villacsajokkal példálózol, nem a ducika, de nagyon szorgalmas, ritkuló hajú SPAR pénztáros Marcsival... az nem baj, ha a dolgozó munkásembernek a magamutogató, esze semmi, dugd meg jól jellegű jócsajok kellenek?

2022. dec. 26. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!