Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütne a barátod és éreznéd hogy megbánta! Adnál egy új esélyt? Tegnap este már leírtam a történetemet. Ha kéritek belinkelem.
Figyelt kérdés
Nem tudom mitévő legyek, egyik felem szereti a másik gyűlöli, az eszem azt suttogja hagyjam el, a szívem pedig még adna egy esélyt.2010. okt. 12. 09:14
41/46 A kérdező kommentje:
ma 17:27
Köszönöm.Beszélgethetünk szívesen!Írj privit!
2010. okt. 12. 19:52
43/46 A kérdező kommentje:
én is visszaírtam :)
2010. okt. 13. 09:03
44/46 anonim válasza:
figyelj: ha van egy kis önbecsülésed és büszkeséged nem bocsátasz meg neki. Most persze irtón szereted meg minden de mi lesz később mikor ez a szerelem (ami mellesleg nagyon az elején van) átalakul szeretetté és tiszteletté? neked akkor mi marad? Ne légy ilyen gyenge, mert ha ilyen leszel minden pasi ki fog használni ilyen téren. Ez akarod? Szerintem ennél te is többre vágysz.. S a másik dolog, elolvastam a sztorit és hát nekem nem csak annyi jött le h megütött.. ez már brutális... nem csak megütött hanem meg is alázott. NE TEDD EZT MAGADDAL! Ha kibékülsz vele vállalnod kell a következményeket, gondolom tisztában vagy vele, hogy melyek azok. LÉGY ERŐS, ÁLLJ A LÁBADRA ÉS TEDD AZT AMI HELYES!!! Azt hiszem szükségtelen arányt irjak, hogy hányan vagyunk azonos véleményen. Sok sikert...
45/46 anonim válasza:
lehet rosszul fog esni amit most irni fogok, de örülök h vége lett ennek a kapcsolatodnak, mert te jobbat érdemelsz. és semmilyen nő nem érdemli meg h ilyen módon bánjanak vele. Kitartást kivánok és sok erőt, h még egy ilyen esetben ami remélem nem adódik, tudd mi a helyes út.
46/46 anonim válasza:
Á hagyjátok!
Ö már meghozta a saját maga döntését!
Jelige: A SZERELEM VAK....DE ENNYIRE?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!