Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütne a barátod és éreznéd hogy megbánta! Adnál egy új esélyt? Tegnap este már leírtam a történetemet. Ha kéritek belinkelem.
Nem tudom én sem hogy miért.
Amikor az ex-barátommal vége lett,mondtam magamnak hogy ennyit mint neki nem bocsájtok meg!Ilyet hogymegüssön végképp nem bocsájtok majd meg ezt gondoltam.De tessék most ott állok hogy veszekedek magammal hogy mi lenne a jó.
Hisz nagyon szeretem, és mondta hogyha egyszer megsért csak szóval akkor hagyjam el, csak egy utolsó lehetőséget adjak neki.
utolsó vagyok, elolvastam...
"majd ingyen leszopod érte mi?" mai felfogásommal már ezért a mondatért a szemét kaparnám ki. megaláz. az úttest közepén folytogatott? és te adni akarsz neki mégegy esélyt? ez az ember nem szeret téged, nem tisztel, és úgy bánik veled mint a kutyájával. Ne reménykedj abban hogy meg fog változni, azthiszem első kézből tudom hogy az ilyenek sosem válátoznak. hullámvölgyek és hegyek vannak, ha vele maradsz lesz oylan nap amikor tündér kedves lesz veled, de sosem fog megváltozni. NE légy naív, ennél jóval több vagy, többet érdemelsz egy sutyerák gerinctelen p*csnél.
egéybként mázlija volt veled, én lehet kirúgtam volna fogait... itt nem indokolt esetben apró jozanító pofonról van szó, hanem folytogatásról az út közeén, miután megalázó megjegyzéseket tett neked. lapát.
Hagyd ott minél előbb!
Ez nem egy szimpla pofon volt ( hozzátenném engem még nem ütött meg senki, de ha megtenné a párom, akkor ajtón kívül találná az összes cuccát). Ez az ember egy féltékeny erőszakos barom. 2 hónap után még nagyon azon sem kell gondolkoznod, hogy mit feccöltél bele a kapcsolatba. Meg ha már ennyi idő után ilyen, akkor sok jót nem jósolok neked, ha vele maradsz.
Tudom hogy idióta vagyok!Nem tudom egész egyszerűen nem tudom mit akarok.
Mindig ez van.Akit igazán szeretek az mindig így viselkedik, de miért?Biztos én vagyok a hibás én hoztam ki belőle.
Tudtam hogy ilyen,volt neki fiúkkal is konfliktusa,hallottam.Jobb lett volna ráhagyom ezt az egészet okos enged szamár szenved alapon.
Most úgy fáj a fejem nem tudom miért,nem hiszem vagyis nem emlékszem hogy megütöttem volna a betonba.De valamiért fáj.
Bocsánat hogy itt beszélem ki a problémámat csak senkinek nem mondhatom el.Ezt csak a barátnőmnek mondtam, ő pedig azt mondta hogy bocsássak meg és hogy beszéljem meg vele hogy mégegyszer ne emeljen rám kezet.Nem tudom még mindig ne haragudjatok.Végűlis ma majd a suliba lesz időm gondolkodni.
Atya világ.....
Már erre a kérdésedre is azt mondtam volna, ne törődj a pasival, annyi normális férfi van a világon.
Aztán elolvastam a belinkeltet is...
Ha vele maradsz gyakorlatilag megásod a saját sírodat. Ez sajna tény.
Gondold végig, folyamatosan alázott!
Az ilyen nem ember, csak egy izé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!