Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütne a barátod és éreznéd hogy megbánta! Adnál egy új esélyt? Tegnap este már leírtam a történetemet. Ha kéritek belinkelem.
"Biztos én vagyok a hibás én hoztam ki belőle."
és itt a gond . már rég megbocsájtottál neki , mi hiába verjük a billentyűzetet . menjél szépen vissza hozzá és veresd agyon magad ! de aztán ne minket baszogass !
Normális a barátnőd????? Békülj ki vele???? Ha 2 hónap után ilyet csinál akkor mi lesz 2 év után???? Most még rózsaszínködnek kéne lenni-e! Ne magadba keresd a hibát.....
Apukád milyen??? Állítólag a lányok vonzzák az olyan pasikat amilyen az apjuk!
nelégy naív kislány... tényleg ne. tudom hogy lehetetlen amit kérek, én sem hittem el annak idején, de tanulj mások hibájából. én is mazo voltam, bár engem ilyen szinten testileg nem bántott, lelkileg annál inkább, mindegy, a lényeg hogy átmentem ezen a dilemmán és vele maradtam.
nem fog megváltozni. sosem változnak. ne hibáztasd magad. egyébként ha már itt tartunk a apsik viszont nagyon jók abban hogy hogyan kenjék rád, a te hibád (én is hibáztattam magam amiért nem mentem 40 fokos lázzal házibuliba és megcsalt...)
azt is nagyon jól tudom hogy nem sokat nyom a latban hogy mit mondanak itt neked az emberek, hiszen hiszed ha látod - igen, ilyenek vagyunk. de nem szabad ilyennek lennünk:) már én is finomítom a technikám, és megfogadtam ha legközelebb lesz valakim, már ha lesz, fele annyi f*szságát nem fogom elviselni. Ne hagyd neki hogy így bánjon veled. ha most megbocsájtassz neki az számára annyit jelent hogy igen, ezt a nőt lehet ütni, úgyis megbocsájt.
hidd el ez nem vicces, ne akard hogy majd 5 év múlva kelljen azon átmenned amin nekem. egy két honapos kapcsoaltnak véget vetni is szörnyű, de jobb még akkor mikor megjelennek a problémák, akkor még nincs annyi sérelem és emlék.
-am már írtam csak nem tudom hanyas voltam...akinek belinkelted az odlalt az voltam .
utolsónak :
remélem legalább neked tényleg sikerül megváltoznod és legközelebb jól választasz , vagy időben otthagyod azt aki nem nőként bánik veled .
sajnos ezen nem nagyon tudnak a nők változtatni , és kifejezetten keresik az ilyen pasikat .
Én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy ennyi ember aki neked irt,mindenki azt mondta, hogy hagyd el a fiút.
Vajon miért?
Megalázott, megütött,tiszteletlen volt-neked ez nem ok arra, hogy elhagyd akkor megérdemled a sorsod.
Most el lehet gondolkozni azon, hogy mit kapsz vissza a szerelmedért cserébe.VERÉST.
Tökéletsen ki fogja használni, hogy Te megbocsátasz neki,hiszen párszor ha úgy tartja kedve,jól felpofoz-uralkodik feletted, aztán majd amikor rájössz, hogy hoppá!elmebeteg a pasim, és menekülnél töle, mert idegroncs lett belöled,na akkor majd nem tudsz.
Öszinte leszek hozzád, mert Én ugyanebben a helyzetben voltam 3 évig.
Folyamatosan megbocsájtottam neki,pedig ütött vert ahol ért, megalázott,semmibe vett,rettegtem töle, mikor menekültem volna, fenyegetözött az öngyilkossággal, csak, hogy magára vonja a figyelmemet.
Volt olyan, hogy anyukámra támadt.
Mikor új kapcsolatom lett, képes volt azt imitálni, hogy kiáll a sinekre, Én meg rohantam haza a barátomtól,nehogy azzal a tudattal kelljen leélnem az életemet, hogy miattam halt meg.
Attól az embertöl képes volt elszakitani, akit a legjobban szerettem.
Rámennt a kapcsolatom, mert minden lépésemnél ott volt, figyelt, zsarolt.
Olyan szinten tönkretett, hogy Én azt senkinek nem kivánom.
neked sem!
Fiatal vagy , kérlek szépen ne cseszd el egy ilyen sráccal az életed.
nem éri meg.
Én is úgy éreztem nagyon-nagyon sokáig, hogy az a szerelem amivel én szeretem Öt majd képes lesz megváltoztani, de aztán lassan rá kellett jönnöm, hogy az ilyneken már semmi nem segit.
Sokszor magamat vádoltam, hogy miattam lett ilyen,én tettem örülté, de semmi közöm nem volt hozzá.
Nekem már csak ijen "rossz" fiúk jutnak?
Miért pont az az ember ilyen velem, akit a legjobban szeretek?
Vettem egy nagy levegöt, és otthagytam.
Nem vártam meg mit reagál rá,elmentem.
A számomat lecseréltem,egyedül nem mászkáltam sehová, nehogy bántani tudjon.
DE nekem az volt a legrosszabb, hogy a szomszédom volt.
nem tudtam TELJESEN elkerülni, hogy ne találkozzunk többet.
Attól naptól kezdve kezdtem nönek érezni magam.
Nem engedtem, hogy akár egy A betüt is tudjon rólam.
Ma már nem is köszön,elmegy mellettem mintha nem ismerne.
Na ezért adtam volna neki 301. esélyt????
Azt hittem Öt szerettem a legjobban,de nem,most itt van velem az az ember akinek nagyon sokat köszönhetek.
Akit én is szeretek , és engem is szeret.
Ha akkor annak idején nem hozom meg azt a döntést, hogy vége ennyi volt, engem TE bántasz , alázol meg többet, akkor lehet, hogy még ma is szenvednék egy olyan szerelemben amiben soha nem leszek boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!