Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmesélem a történetemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélem a történetemet, miért nem jött össze szerinted?

Figyelt kérdés

Egy átlagos külsejű, ám nem átlagos 16 éves srác vagyok.

Soha nem volt egy annyira komoly, érzelemmel teli kapcsolatom , mint amilyet kerestem, vagy kihasználtak, vagy pusztán nem voltak felnőve hozzám. (én így látom, soha nem voltam túl magabíztos , és egom sincs sok :) )

Aztán megtaláltam , ráakadtam a lányra, aki egyébként ugyanabba a baráti társaságba tartozott mint én , csak előtte nem nagyon beszélgettünk egymással. Volt nálam egy buli , amire őt is meghívtam, a buli kellős közepén, teljesen véletlenül elszakadtunk a többiektől és beszélgetni kezdtünk kinn a teraszon , órákon keresztül beszélgettünk, megittunk 2 üveg bort is, és senki se zavart be, nem hazudnék ga azt mondanám , hogy életem legjobb órái közé tartoztak azok. Éreztem végre, hogy kapok újat a baszélgetés során, nem csak én adok, láttam a csillanást a szemében, megláttam benne az értékes dolgokat, egy nagyon szép , és inteligens lány, aki tudott értékelni engem. Tudtam hogy meg kell ismételni a beszélgetést, csak kettesben , meg is hívtam magamhoz, ismételten 2 üveg bor mellett órákon keresztül beszélgettünk, és egyzserűen nem fgytunk ki a témákból. (neki ezidőközbe volt barátja, de elég ritkán találkoztak, és nem sokkal e beszélgetés után szétmentek) Azonan a napon , abban a percben megfogalmazódott bennem, hogy nekem ez a lány kell, nekem sükségem van rá , ő az akit egész életemben kerestem , ittvan karnyújtásnyira tőlem, meg tudom érinteni, hallom a lélegzését. Érezted már: Amikor még nem a tiéd , de minden napod jobban telik , a szürke hétköznapjaidból kiemelt és színt hoz az életedbe, minedn nap jobban érzed magad, jól érzed magad olyan emberek között akik közt más esetben szorongsz, Minden percben gondolsz rá, és néha elmosolyods, minden vágyad minden elképzelésed felülmúlja és boldoggá tesz a puszta remény is hogy a tiéd lehet :) Többet éreztem iránta mint barátság, mint lelkitársi viszony, mint szerelem!! Mindennél többet! Tehát ezen beszélgetés után miközben kísértem hazafele is beszélgettünk , azt mondta hogy álom pasi vagyok (Hát ne bízzam el magam)( persze picit spicces állapotban :) ) . nemsokkal ezután mintmár említettem elhagyta a barátja, ekkor kicsit megtört és zavarodott volt ami meg is nyilvánúlt, abban hogy egy sok barátos iszogatás és üvegezés keretében , 2 másik sráccal is smárolt , pedig ő nem ilyen , és ekkor , éreztem hogy belémhasít a fájdalom, és cselekednem kell , most vagy soha, élet vagy halál! Kihívtam beszélni..... hát halál lett mert amikor egy nagyon részletes , ahhoz hasonló vallomást adtam elő neki amit itt leírtam, csak azt hajtogatta hogy köztünk nem lesz semmi és bement.... összetörtem... de feláltam!.. Ő másnap bocsánatot kért és azt mondta hogy nem nagyon emlékszik arra hogy mi történt odakinn , megint elmondtam neki , és mondtam hogy bárhányszor kész vagyok elmondani újra és újra... Hát nem.... kaptam egy nemet.. Be akartam neki bizonyítani, hogy nem csak olyanok vannak akik kihasználják, van olyan aki szereti azért ami , aki kész lenne meghalni érte... De nem... Nagyon féltem a visszautasítástól , de abban a pillanatban magabíztos voltam.. hát .. nem segített rajtam. pár héttel ezután, már el tudott szakadni a volt barátja gondolatától. És azt a hírt kaptam , hogy a legjobb barátommal akar összejönni.... Itt teljesen padlóra kerültem , remegett a kezem, napról napra egyre lejebb kerültem és úgy éreztem hogy nem fogok tudni felállni... Látták hogy szenvedek .. és még össze se jöttök , de megegyeztek hogy egy kicsit várnak , és majd utána... De hát nem lett belőle semmi ... Részben miattam , részben más okok miatt amit a lány nem mondott el...

Elhatároztam hogy nem adom fel! Az enyém lesz , nem hagyom porrá válni és kicsúszni a kezem közül , azt amit eddig kerestem.. De az idő múlásával , a fájdalom , és az érzelmek is enyhültek... Letettem róla.. egy lehetetlen küldetésnek tartom... persze még érzek iránta, és fogok is.. de már nem hajszolom , elkezdtem más halak után kapkodni , kisebb-nagyobb (inkább kisebb sikerrel). Még mindig gondolok rá. Ez egy végtelen történet, ami minden percben bővül...

Talán túl sokat mondtam neki , túlságosan kinyíltam, talán tényleg igaz lenne hogy senkinek nem szabad teljesen megnyílni? Még sírni is látott.... Igen.. miatta sírtam..Srác vagyok, nem szoktam kimutatni túlzottan az ilyen heves érzelmeket , de ő kihozza belőlem az érzékenységet.

Mit gondoltok erről az egészről? (Igen mindig nyugtatgatom magam a szlogenemmel: Life has just begun! - de sajnos ez nem mindig megoldás :\ )

2011. jún. 23. 00:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%
neharagudj , nem tudnád lerövidíteni? sztem elájulok mire ezt elolvasom
2011. jún. 23. 00:47
 2/27 A kérdező kommentje:
Nagyon megköszönöm annak aki veszi a fáradságot és végigolvassa! :) Csak az a probléma hogy ez is csakdióhéjban a történet, egy élet is kevés lenne rá hogy elmeséljem , minden egyes kis mozzanat számít, nem tudom leírni az érzéseket amik körülöttem kavarogtak :)
2011. jún. 23. 00:51
 3/27 anonim ***** válasza:

Ejnye, wall of text az éjszaka kellős közepén. Az embernek kiugrik a szeme a helyéről. o_O

Bár látatlanban csak feltételezésekbe tudok bocsátkozni, de szerintem az említett beszélgetések alatt úgy bántál, beszéltél vele, mint egy baráttal, és nem úgy, ahogy egy férfi a nővel.

Ez alapvető hiba. Ha jól csinálod, vallomásra nem is lesz szükség, mert már a reakcióiból leszűrheted, hogy van-e esélyed, illetve menet közben felépítheted az esélyedet.

Ez már menthetetlen, de tanultál belőle, és legközelebb jobban fog menni. Aztán később még jobban. Talpra kell állni, nem nézni vissza, és ahogy mondod, valóban előtted az egész élet.

27/F

2011. jún. 23. 00:51
 4/27 A kérdező kommentje:

Kösözönm a választ, igen, mindenesetre egy jó lecke volt. Nah a probléma az, hogy éreztem hogy érez irántam, hogy az ő szemében is ott a csillogás amikor meglát, ráadásul tudtommal pont a zsánere vagyok külsőleg is, és azt is az ő szájából hallottam hogy álompasi vagyok :)

Ezért lepett meg, hogy koppantam, és később csak pusztán egy olyan indokot kaptam, hogy ő az elején szokta érezni azt hogy kivel tudna együtt lenni és kivel nem, és nálam nem érezte :D Jaaa a legabszúrdabb az egészbe , hogy a vallomás után, kérdeztem meg, mert nem akart tudomást venni arról hogy beleestem, úgy kellett kihúzni belőlem szó szerint pontosan hogy adna e egy esélyt, és azt állította hogy addig a pillanatig amíg ezt ki nem mondtam nem tudta.. és ezt a mai napig nem hiszem el :D

2011. jún. 23. 00:57
 5/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így alakult.

A lány szerintem szeretett veled beszélgetni, értékes embernek tartott, de nem vonzódott hozzád.

Én is ismertem egy megértő, kedves srácot, aki azt hitte, valamikor össze fogunk tartozni. Megpróbáltam beleszeretni, de nem sikerült és itt vége is lett a történetnek.

2011. jún. 23. 00:58
 6/27 anonim ***** válasza:
Te voltál a lelki kosara! A barát,aki "olyan aranyos,jó pasi",akinek a vállán mindíg kilehet sírni az aznapi bánatot,de a szerelmet egy "izgalmasabb" srác oldalán képzeli el!
2011. jún. 23. 01:07
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

Én végigolvastam, pedig nem szerettem volna, de eszembe juttattad a 16 éves önmagam. Bár én sok tekintetben más voltam, önzőbb, zárkózottabb, én soha nem tettem vallomást, de ilyen dolgok játszódtak le bennem.

Háát srác.. Mondhatunk most akármint, azon ami benned van semmi nem fog változtatni, és se próbálok meg, nem is lehet.

Csupán biztatni tudlak, mert hidd el más lesz. Hidd el nősz majd, okosodsz, és rá jössz majd, hogy pár részeg beszélgetés, ami most neked a mindent jelenti, igazából semmi. És az ember, akivel azonosulsz, és úgy érzed, hogy az egyetlen, aki megért, igazából semmivel se különbözik a többiektől. És rájössz majd, hogy se sem vagy semmivel se más. És ez most neked biztos csúnyán hangzik, de sokkal tisztább érzés, mint amiben most vagy.

Akkor majd megszabadulsz az érzéstől, és már csak egy emlék lesz, és semmi más.

Ja és persze rájössz majd, hogy mennyire buta is voltál, még, ha akkor nem is úgy gondoltad.

:)

Hajrá.

19/L

2011. jún. 23. 01:10
 8/27 anonim ***** válasza:
te sem vagy*
2011. jún. 23. 01:11
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ez,de betalált: "Hidd el nősz majd, okosodsz, és rá jössz majd, hogy pár részeg beszélgetés, ami most neked a mindent jelenti, igazából semmi. És az ember, akivel azonosulsz, és úgy érzed, hogy az egyetlen, aki megért, igazából semmivel se különbözik a többiektől. És rájössz majd, hogy se sem vagy semmivel se más. És ez most neked biztos csúnyán hangzik, de sokkal tisztább érzés, mint amiben most vagy. "

Most egy csomó érzés felvilant bennem! Hjaj ,de kemény is volt tizenévesnek lenni... Hiddel,egyre jobb lesz és egyre könnyeb lesz a csajozás,akkor majd egyreinkább te nem pedig a körülmények fogják irányatani a szerelmi életedet!

2011. jún. 23. 01:18
 10/27 anonim ***** válasza:

Értem én ezt a barátos témát, vagyis tulajdonképp hasonló helyzetben vagyok én is, beleszerettem az egyik legjobb fiúbarátomba.

Ezt a mondatodat nagyon értem : 'Többet éreztem iránta mint barátság, mint lelkitársi viszony, mint szerelem!! Mindennél többet!'..

Nem tudom, miért nem jött össze. A saját érzéseidről írtál le sokat, azt, hogy milyen volt a viszonyotok, részletesen nem, csak hogy nagyon sokat beszélgettetek és láttad a csillogást a szemében. Na, azt én is látom a fiú szemében, és még sincs semmi velünk...

Fontos, hogy mennyire voltatok egymás bizalmasai, volt-e flört, milyen volt a testbeszéde, sokszor hozzád ért-e, ilyenek. Amúgy lehet az is, hogy neki túl gyors volt ez az egész.

Kitartást kívánok neked és minden jót. :)

18/L

2011. jún. 23. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!