Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütne a barátod és éreznéd hogy megbánta! Adnál egy új esélyt? Tegnap este már leírtam a történetemet. Ha kéritek belinkelem.
@askim :
Méghogy nem lenne képes bántani :)
Rendszeresen tele vagy kék-zöld folttal :P
@10:43 -as válaszoló :
Érdekes link , jópofa , köszi .
@kérdező :
Hát eddig 30 válaszból 30 azt mondta , hogy hagyd ott .
És volt itt több olyan lány is aki évekig ebben szenvedett , és azok a pasik se változtak meg soha .
Én is legalább 3 olyan lányt tudnék neked mutatni akiket a pasijuk minden téren csak kihasznál , üt ver és semmibe se veszi őket már évek óta .
És ezek a lányok is még ha el is hagytak egy ilyen pasit utána futottak a következő ugyan ilyen jellemű fickóhoz , hogy az majd biztos más lesz .
Az oldalon is már kismillió ilyen kérdés volt , és mindenhol a kérdező csaj végül magát hozta ki hibásnak , hogy ő hozta ki az állatot a pasiból .
Pedig nem . Ti csak abban vagytok hibásak hogy tűritek ezeket a bukókat és hogy rendszeresen még keresitek is őket . Az állat ott van mindenkiben még bennem is , de eddig még 1 nő sem tudta kihozni belőlem , pedig nem 1 hülye hisztis p.icsával volt már dolgom ahol sokkal egyszerübb lett volna ez az út és volt olyan barátnőm is aki pont e miatt hagyott el mert én nem vertem meg (persze nem mondta ki , de kb 1 héttel miután szakítottunk már vissza is ment a volt palijához , és 1-2 hét után meg hozzám jött volna sírni és nem mellesleg pénzt kunyerálni . Tudom szemét dolog de rohadt gyorsan leráztam hogy felejtsen el örökre) .
Node mind1 , az a szomorú hogy ez engem b@sz fel idegileg és nem téged .
@azoknak a lányoknak akik tudtak/akarnak ezen változtatni azoknak sok sikert hozzá !
Elöre bocsánatot kérek azért, amit most irni fogok.
Én irtam azt a hosszú hozzászólást.
Tudom, hogy most qurva nehéz, mert szereted, meg minden, élénkek az emlékek,mindenre tudsz most gondolni, csak arra nem hogyan tovább, mi lesz veled...Igaz?
vegyél egy nagy levegöt, cseréld le a számod,nézz keresztül rajta.
Azt irtad azért szakitott veled, mert lekezelöen beszéltél vele-tessék Ö ezért képes volt otthagyni, Te meg gondolkoztál azon, hogy megbocsájtasz neki, miután megvert??????
Ezek után ne vegyél róla tudomást,bármit beszél, valótlan dolgokat állit rólad , ne kérdezz vissza, ne vond kérdöre,hagyd a francba.
ha gondolod szivesen beszélgetek veled erröl, hogy kicsit könnyebb legyen neked.
felejtsd el akármennyire is nehéz,nem Ö az egyetlen pasi, vannak nála JOBBAK a világon.
Legyen eszen, büszkeséged.
Vissza ne menj hozzá, még akkor sem, ha minden nap 100 szál vörös rózsát küldözget,vagy bevallja a rádióba, hogy bocsáss meg...
Mondom segitek ha úgy érzed szügséged van rá.
Bármikor szivesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!