Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a lánynak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, életem legnagyobb szerelme volt. Egy évig tartott csak és már 5 éve vége. Azóta időnként fel-felbukkan. Olyankor találkozgatunk pár hétig (max 1-2 hónap) és eltűnik újra. Ez főként a szexről szól és eddig úgy gyanítottam, hogy két kapcsolat között talál meg engem. Tudm, hogy szánalmas, de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne lássam. A köztes időben nem tudom mi van vele, mert nincs fent a közösségi oldalakon. Egy kamu profilja van, amiről beszélni szokott velem. Semmilyen formában nem tudom elérni, amikor ő nem akarja.

Múlt héten nálam aludt és, amikor zuhanyzott, kapott egy üzenetet egy lánytól. Sajnos nem tudtam elolvasni, mert a telefonján nem tudtam feloldani a zárat, de az első sort láttam az értesítésben és gyanítható volt, hogy van köztük valami. Másnap rákerestem a lányra facebookon és láttam, hogy van közös képük is. Azóta a megszállotja lettem annak a lánynak, naponta többször nézem a profilját és láttam, hogy kiposztolta, hogy az a fiú eljegyezte. Úgy, hogy közben holnap is találkozunk.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Szívem szerint elmondanám a lánynak, mekkora görény a pasija, de akkor megharagudna rám és többet biztos nem állna velem szóba.

2023. jún. 9. 16:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Bánni fogod később az elvesztegetett időt amit rá pazaroltál. Pár éve én is kiírhattam volna ugyanezt a kérdést. Majd jött hirtelen egy másik férfi és a mai napig nem tudom hogy lehettem ennyire oda azért a másikért. Mikor igazából semmi jót nem kaptam tőle. Kihasznált, átvert, megalázott. Egy igazi hülye voltam. Az új férfi az ellentétje, ég és föld. Össze sem lehet hasonlítani őket. Én nagyon bánom azt a bizonyos 5 évet amit arra szántam. Remélem te hamarabb észhez térsz majd..
2023. jún. 9. 19:03
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy jártam, mint ebben a sztoriban a menyasszony. És bárcsak szólt volna nekem valaki... Már több mint 1 éve történt, de nem tudom feldolgozni, azt hiszem, szakemberhez kellene fordulnom. Bele vagyok betegedve. Nem érdekelt volna az sem, ha csak féltékenységből csinálja, ha csak azért ír, mert magának akarja a páromat. Csak tudjam az igazságot. De jobban fáj évek múlva magadtól rájönni, lehet ő le sem bukik, és nekem is borzasztó belegondolni, hogy 3 évet pazaroltam egy ilyen aljas emberre, és majdnem hozzá is mentem. Mi van ha már gyerekük lesz, és a pasi elhagyja valaki másért? Az ilyen emberek nem változnak. Biztos lehetsz benne, hogy továbbra is csalni fogja, és veled is ezt tenné, láthatod hogy egyikőtöket sem tiszteli. Úgyhogy bár úgy látom, nem ért velem egyet senki, én szólnék a nőnek amíg nem késő, mert tönkre fogja tenni az életét, aztán végleg megszakítanám a kapcsolatot mindkettőjükkel. Mindenki megérdemel egy párt, aki őszintén szereti. Te is megtalálod, ne pazarold az idődet ilyen gerinctelen emberekre. Én is azt hittem, hogy ő életem szerelme, de hidd el, az nem ilyen.
2023. jún. 9. 19:59
 23/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van. Most ment haza. Meg akartam neki mondani, hogy ennyi volt, de egyszerűen nem tudtam. Ahogy hozzámért, egyszerűen lefagytam és nem számított semmi. Nem értem miért hat rám így. Kívülről nézve magamat én is úgy gondolom, hogy ennyire szánalmas ember a világon nincs, és mégsem tudom azt mondani neki, hogy nem. Pedig egész délelőtt azt terveztem, hogyan és mit mondok majd neki. Hogy mekkora patkány, amiért ezt csinálja velem és a menyasszonyával. Aztán itt volt, rámmosolygott, megcsókolt és mintha csak az aludtam volna és álmodnám az egészet.
2023. jún. 10. 19:25
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Eleve be se kellett volna engedned. Tényleg semmi tartás nincs benned, a csávó pedig teljesen ki is használ
2023. jún. 10. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!