Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok egy olyan fiúval akiről kiderülne (elmondaná) hogy igazából lánynak született csak átoperálták fiúvá és amúgy helyes meg kedves és minden más működne?
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 18:03
1/7 anonim válasza:
erre nem tudok hiteles választ adni, mert soha nem találkoztam ilyen esettel, így fogalmam sincs mit reagálnék
2/7 A kérdező kommentje:
de ha mégis és így elképzeled mennyire zavarna?
2015. márc. 21. 18:07
3/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna....először lesokkolna az biztos de ha szerelmes vagyok belé akkor ez nem lenne probléma.
4/7 anonim válasza:
Ha szeretem, akkor talán, de nehéz kérdés, ez az adott szituban dőlne el.
Ha modjuk csak tetszene, de nincs szerelem, akkor nem hiszem.
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat :))
2015. márc. 21. 18:16
6/7 anonim válasza:
Alapvetően teljesen elfogadom, elméletben járnék is vele de sajna gyakorlatban szexuálisan inkább azok vonzanak akiknek péniszük is van. Nem vagyok annyira otthon az ilyen műtétekben, de az biztos hogy nem teljesen olyan mint az 'igazi'. De hát ki tudja, lehet, ha tényleg ilyen helyzetben lennék, akkor ez sem érdekelne. xD
7/7 anonim válasza:
Biztos lesokkolódnék, de ha szerelmes lennék belé, túllépnék a dolgon. Persze kéne idő, hogy feldolgozzam, de szerintem működhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!