Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmondanád a lánynak?
Sziasztok!
Egy helyen dolgoztam egy lánnyal, akivel nagyon jóban lettem. Rengeteg dolgot megbeszéltünk. Mondhatnám, hogy barátom, de hazudnék. Többet érzek iránta.
Hónapokig együtt dolgoztunk és úgy alakult ki, hogy észre sem vettem. Most is egy helyen dolgozunk, de más műszakba, ritkábban látom, de néha messengeren -beszélgetünk. Majd minden nap irunk egymásnak valamivel. Vagy ő, vagy én...
Lényeg. 3 éve párkapcsolatban el és ő idősebb is pár évvel tőlem. Igazából lassan a családalapítás kellene jöjjön nála, de én attol korban távolabb vagyok.
Ő egy nagyon kedves, aranyos lány, de nagyon határozott. Mindig tudja , hogy mit akar.
Ti elmondanátok neki valaha, hogy érzelmeitek vannak felé?
Bocsi hogy ezt kell mondanom,
de szerintem felejtsd ot el,
mindenkinek az lesz a legjobb,
nehez de tuleled.
Azt tudom, hogy sokat van távol a barátja. Hetekig külföldön dolgozik, ő meg ugye itthon van.
Kalandba szerintem soha nem menne benne, és én sem vagyok a kalandok híve.
De ha tudnám, hogy kedvel, mint férfi, küzdenék érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!