Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te elmondanád a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elmondanád a lánynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy helyen dolgoztam egy lánnyal, akivel nagyon jóban lettem. Rengeteg dolgot megbeszéltünk. Mondhatnám, hogy barátom, de hazudnék. Többet érzek iránta.

Hónapokig együtt dolgoztunk és úgy alakult ki, hogy észre sem vettem. Most is egy helyen dolgozunk, de más műszakba, ritkábban látom, de néha messengeren -beszélgetünk. Majd minden nap irunk egymásnak valamivel. Vagy ő, vagy én...

Lényeg. 3 éve párkapcsolatban el és ő idősebb is pár évvel tőlem. Igazából lassan a családalapítás kellene jöjjön nála, de én attol korban távolabb vagyok.

Ő egy nagyon kedves, aranyos lány, de nagyon határozott. Mindig tudja , hogy mit akar.

Ti elmondanátok neki valaha, hogy érzelmeitek vannak felé?

2019. máj. 19. 21:41
 1/9 anonim válasza:
100%

Bocsi hogy ezt kell mondanom,

de szerintem felejtsd ot el,

mindenkinek az lesz a legjobb,

nehez de tuleled.

2019. máj. 19. 21:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kedvel. Életemben soha nem volt ilyen " baratom". Annyit segít nekem mindenben, hogy az hihetetlen. Bármikor számíthatok rá bármiben. Fantasztikus nő, ember.
2019. máj. 19. 21:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Az eszem azt mondja, hallgassak, úgysincs értelme. De nagyon nehéz ot látni, beszelni vele. Nemntudom így elengedni. Ha Mindig beszélünk. Ha el akarom felejteni, az kell, hogy ne írjunk egymásnak, de akkor el kell mondjam, nem fogja tudni az egészet különben mire vélni.
2019. máj. 19. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mit vársz. Elmondod neki és a nyakadba fog ugrani és dobja a 3 éves kapcsolatát. Ha tényleg egy rendes normális nő, akkor meg se fordult a fejében, hogy megcsalja a párját, ha meg megcsalja, akkor téged is dobni fog ha jön egy jobb. El kell ezt engedni, Te se örülnél, ha lenne egy stabil kapcsolatod, de egy másik csávó nyomulna a nődre.
2019. máj. 19. 21:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy dolgot leszögeznék. Eszem ágában nincsen nyomulni rá. Azt akarom, hogy ő boldog legyen. Csak lehet ne fura vagyok az érzéseim miatt, sokszor érzem azt, hogy zavarban vagyok, hülyeségeket csinálok. És lehet könnyebb lenne, ha tudná miért van ez. Nem kelle feszengnem, hogy le ne bukjak. Nem várom, hogy engem akarjon, nyilván nem fog. De értitek....
2019. máj. 19. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudod milyen kapcsolatban van.Deritsd ki! Lehet h nem is olyan jó a kapcsolata,lehet bejosz neki.Proba szerencse.Azt se tudod h ő akar s mostanában gyereket.Deritsd ki! Utana lepjel.Lehet lesz belole kaland vagy vmi.
2019. máj. 19. 22:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy sokat van távol a barátja. Hetekig külföldön dolgozik, ő meg ugye itthon van.

Kalandba szerintem soha nem menne benne, és én sem vagyok a kalandok híve.

De ha tudnám, hogy kedvel, mint férfi, küzdenék érte

2019. máj. 19. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet életed nagy lehetőségét szalasztod el, ha nem mondod el neki! Ha pedig mégis úgy alakul hogy lesz gyerekük, akkor a ti barátságotok sem fog megmaradni.
2019. máj. 20. 18:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. máj. 20. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!