Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne, ha elmondanám a lánynak?
Barátság extrákkal kapcsolatba keveredtem egy sráccal, akibe szerelmes is vagyok. Néha érzem, hogy ő is kötődik hozzám, de sajnos van egy pont, amin sosem sikerült túllépnünk. Egy ideje eléggé hanyagol és kiderült, hogy ennek egy másik lány az oka, akivel randizik is. Az első randijuk után, ahol úgy tudom csók is volt köztük este nálam aludt a srác. Szeretném megmutatni a lánynak az aznapi messenger beszélgetésünket, de érzem, hogy ez elég elkeseredett és genyó lépés. Másrészről szerintem ahogy ismerem a lányt jobbat érdemelne ennél a srácnál, mert sztem ez gerinctelenség volt. Velem szemben is, mert délután a csajjal enyelget aztán képes volt feljönni és úgy csinálni, mintha odáig lenne értem és a lánnyal szemben is, hogy legalább nem az első randijuk napján dug meg egy másik lányt, akivel ráadásul mindketten jóban vannak. Sejthette, hogy ki derülhet, de úgy látszik nem érdekelte.
Tudom, hogy valószínűleg többet a srácnál még ennyi esélyem se lesz és simán lehet, hogy megbeszélik a dolgot, mert még nem voltak akkor egy pár (elvileg még most sem azok), de jól esne, ha elmondhatnám a lánynak.
Szerintem engedd el. Neked jobb lesz, ha bekavarsz? Nem. Neki jobb lenne? Nem.
Becsüld magad annyira, hogy többé nem fekszel össze vele úgy, hogy ő mással ismerkedik, vagyis láthatóan nem akar téged.
“Másrészről szerintem ahogy ismerem a lányt jobbat érdemelne ennél a srácnál, mert sztem ez gerinctelenség volt.”
Magadat miért nem tiszteled ennyire? Ürítésre használ, ne haragudj.
Nem értem miért lenne genyóság.
Téged imád. Ez tagadhatatlan.
Sajnos egy degenerált beteg ember, és nem képes normális kapcsolatra, és vagy veled nem akar annyira komolyat. Van ez a lány, elkezdi megismerni, és.. és? Miért ne szerethetne ettől még téged is? Azt várod, hogy az utóbbi életed érzelmei eltörlődjenek, mert megismertél valakit???
Ez két különböző ember, két különböző kapcsolat.
Sztem nagyon kevés az emberismereted ahhoz, hogy eldöntsd, hogy mi milyen szintű, miközben megérteni sem vagy képes azt a mást.
Nem derül ki a sztoriból, hogy milyenek ők. Lehet, pont jók lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!