Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kaparást elmondanád a párodnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaparást elmondanád a párodnak?

Figyelt kérdés

((Kérdések elméletiek))

Ha arra kellene elmenned...

mennyi együtt járás után mondanád el?

Illetve hogyan fogadnád férfiként ha a párod tegyük fel kapcsolat elején elmondaná? Kiábrándulnál belőle? Vagy mellette lennél? Vele maradnál?

2021. szept. 15. 02:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
El, nyilván ez rá is tartozik, sőt lehet is beleszólása, bár nyilván döntenie nem neki kell. Ha úgy érted, korábban történt, akkor is, de csak, ha felmerül mint téma, kényszeresen nem kell közölni. Baleset mindenkivel előfordulhat, a baj akkor van, ha ez többször előfordul.
2021. szept. 15. 02:30
 2/25 anonim ***** válasza:
91%

Abortuszra gondolsz?

Mármint úgy érted, hogy egy olyan abortuszt közölnék-e a párommal, ami még azelőtt történt, mielőtt vele megismerkedtem volna? Természetesen, ha nem jön szóba az abortusz téma, akkor nem közölném be, hogy amúgy nekem volt egy abortuszom. Mi az, hogy mennyi együtt járás után mondanám el? Ez miért olyan dolog, amin gondolkodni kell, hogy mikor mondjam el? Nem értelek. Ha egy abortuszellenessel jössz össze, arról már valószínűleg az elején tudni fogsz, ha meg nem akkor meg egyáltalán nem fog érdekelni normális férfit, hogy mi történt előtte.

Ha pedig úgy érted, hogy jelenleg kellene menned rá, akkor természetesen rögtön közölni kell vele.

2021. szept. 15. 03:03
 3/25 anonim ***** válasza:
81%
Kaparás. Gyönyörűen megfogalmaztad. Szemedet nem tervezted?
2021. szept. 15. 04:08
 4/25 anonim ***** válasza:
62%
Ha én lennék a másik fél, és meghallanám, hogy az illető ilyen szavakat használ, akkor úgy vágnám szájon, hogy többet nem kell kapirgálni. Valahogy megint sikerült a GYK-t a Roma TV fészbúk csoportjával összekeverni...
2021. szept. 15. 04:12
 5/25 anonim ***** válasza:
20%

En a kethuszason nyertem egy ezrest kb. 20 eve....

37F incel

2021. szept. 15. 04:57
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Kaparós sorsjegyre gondolsz? Főleg ha nyertél, persze hogy el mondanám.
2021. szept. 15. 05:24
 7/25 anonim ***** válasza:
10%
Én szakítanék azonnal. Nekem egyszerűen nem fér ez bele, nem tartom jó feleség alapanyagnak azt, aki erre képes. Futó kapcsolatra oké, másra biztosan nem.
2021. szept. 15. 05:41
 8/25 anonim ***** válasza:
95%
Itt gondolkozok 10 perce rajta most esett le mi az a kaparás...
2021. szept. 15. 05:43
 9/25 anonim ***** válasza:
68%
Ferfi vagyok, nem zavarna, foleg hogy nem tervezek gyereket se.
2021. szept. 15. 06:02
 10/25 anonim ***** válasza:
86%
#7 ha megtartotta volna a gyereket és most egyedülálló anya lenne, akkor meg azért lenne offos :D
2021. szept. 15. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!