Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna, ha elmondanám neki, hogy iszonyú vonzónak találom?
A munkahelyemtől nem messze dolgozik egy srác, aki párszor vásárolt nálam. Kicsit félénknek, de egyben magabiztosnak tűnt, ahogy megszólalt, teljesen levett a lábamról. Alig tudtam leplezni, hogy milyen hatással volt rám, nem tudom, mennyit érzékelt ebből, de kicsit félénkebb lett a beszélgetés végére. Hagyott borravalót is, ami persze lehet, udvariasság volt részéről. Ha elmegy a bolt előtt, előre köszön és kicsit ilyen lemondás van a hangjában. Lehet, hogy van valakije, de valamiért az az érzésem, hogy kölcsönös a szimpátia. Mostanában gondolkodtam el azon, hogy közölnöm kéne vele, hogy nagyon szimpatikus és szívesen megismerném. De valahogy úgy szeretném, hogy ha koppanok is, akkor ne legyen később kínos. :D
Vélemény? Ötletek?
Ha szóban nem megy, akkor: cetlire ráírod: "Szia, szívesen megismernélek, Andi, 0670xxxxxx" és bedobod a csomagjába, de úgy, hogy lássa
ha hív, jó, ha nem, akkor is. Nem lesz ciki.
Nem szoktam érteni az ilyen kérdéseket.
Miért is koppanás az, ha nem tetszel neki?
Jobb az elszalasztott lehetőségeket számlálni biztonsági játékosként, mint merni vállalni az őszinte önvalót?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!