Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólna, ha elmondanám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna, ha elmondanám neki, hogy iszonyú vonzónak találom?

Figyelt kérdés

A munkahelyemtől nem messze dolgozik egy srác, aki párszor vásárolt nálam. Kicsit félénknek, de egyben magabiztosnak tűnt, ahogy megszólalt, teljesen levett a lábamról. Alig tudtam leplezni, hogy milyen hatással volt rám, nem tudom, mennyit érzékelt ebből, de kicsit félénkebb lett a beszélgetés végére. Hagyott borravalót is, ami persze lehet, udvariasság volt részéről. Ha elmegy a bolt előtt, előre köszön és kicsit ilyen lemondás van a hangjában. Lehet, hogy van valakije, de valamiért az az érzésem, hogy kölcsönös a szimpátia. Mostanában gondolkodtam el azon, hogy közölnöm kéne vele, hogy nagyon szimpatikus és szívesen megismerném. De valahogy úgy szeretném, hogy ha koppanok is, akkor ne legyen később kínos. :D

Vélemény? Ötletek?

2021. ápr. 28. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Ha szóban nem megy, akkor: cetlire ráírod: "Szia, szívesen megismernélek, Andi, 0670xxxxxx" és bedobod a csomagjába, de úgy, hogy lássa

ha hív, jó, ha nem, akkor is. Nem lesz ciki.

2021. ápr. 28. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Hát igen, csak hen nem tudja a nevét, akkor az az Andi bárki lehet aki beledobta a cetlit míg nem figyelt.
2021. ápr. 28. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem*
2021. ápr. 28. 12:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Én személyesen gondoltam, az úgy érdekesebb, meg egyből látnám a reakcióját. De én sem tudom, mit reagálnék egy ilyenre, ha elém állna valaki.
2021. ápr. 28. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az ilyen helyzeteknel akkor nem lesz kinos, ha a masiknak van lehetosege kilepni az adott szituaciobol. Ha odamesz ele, akkor az mindent vagy semmit esely. Ha ugy csinalod, ahogy az elso mondta, akkor a masiknak van lehetosege egyreszt atgondolni, masreszt nem derult egbol villamcsapaskent eri, ahol nincs menekulesi lehetoseg. De meg az is lightosabb, ha megkedezed, hogy volna kedve beszelgetni, mert 15 perc mulva lesz egy kis szunteted. Vagy munka utan. Ne a szimpatiat told az arcaba, mert azt ugyis felfogja mar akkor, amikor megszolitod. Hanem valami programra hivd, amire mondhat nemet anelkul, hogy kinos lenne.
2021. ápr. 28. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
58%

Nem szoktam érteni az ilyen kérdéseket.

Miért is koppanás az, ha nem tetszel neki?

Jobb az elszalasztott lehetőségeket számlálni biztonsági játékosként, mint merni vállalni az őszinte önvalót?

2021. ápr. 28. 15:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!