Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaparást elmondanád a párodnak?
((Kérdések elméletiek))
Ha arra kellene elmenned...
mennyi együtt járás után mondanád el?
Illetve hogyan fogadnád férfiként ha a párod tegyük fel kapcsolat elején elmondaná? Kiábrándulnál belőle? Vagy mellette lennél? Vele maradnál?
Jogos, a kérdésed nem egyszerű. A kaparást értettem, sokan használják ezt a szót, bármit mondunk,valahol az...
Mivel magam is voltam ilyen helyzetben tudom,hogy a nemkívánt terhesség nem kizárólag felelőtlenségből adódhat.
Nekem azóta nincs új kapcsolatom (abban vagyok még), de ha lenne bizonyára nem ezzel kezdeném. Sőt, ha nem terveznénk közös gyereket nem is beszélnék róla. Talán akkor tartanám fontosnak ha egy újabb kapcsolatban közös gyereket terveznénk aminek kapcsán esetleg a párom megtudhatná egyébként is. A vizsgálatokon ugyanis mindenhol rákérdeznek erre.
Ha előtte történt, akkor minek mondanám el? Magánügy, tőle független, nem gondolnám, hogy mindenről be kell számolnom, ami ő előtte történt, legalábbis erről nem.
Aki meg ezen problémázik és emiatt hopp-hopp kiábrándul a szeretett nőből, arra rá kell adni a kabátot és megmutatni merre van az ajtó. Ilyen begyepesedett emberrel biztos egy percig nem lennék együtt.
Nem ellentmondásos, pont azért mert te is két kategóriára szedted őket. Bár én inkább tisztelem-nem tisztelem kategóriákat adnék meg:
az egyedülálló anyukákat nagyon is emberszámba veszem, a "tisztelem" kategóriába esnek, de ugyanakkor a nem-potenciális-partner kategóriába is, ugyanúgy ahogy a köver nők, tanulatlan nők stb. Semmi bajom velük, de nem érdekelnek kapcsolat szempontjából.Ez egy külön halmaz. Az ab-n átesett nők, viszont a "nem tisztelem" kategóriába kerülnek, ha lehet kerülöm őket. Dugni meg meg lehet bárkit, mivel a teste kell belőle, semmi más, így sok köze nincsen az elveimhez. De nincsenek ilyen "gondjaim" már, házas vagyok jóideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!