Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lejáratnám magam, ha elmondanám neki, mennyire szeretem?
Röviden annyi a történet, hogy érzelmileg nagyon közel kerültem egy családos férfihoz. Testileg viszont nem történt sok minden, volt köztünk néhány ölelés, érintés, csók, de több ugye nem lehet a körülmények miatt. Úgy érzem, benne megtaláltam a lelki társamat, a másik felemet, aki mellett meg tudnék öregedni. Hihetetlen sokszor, mennyire egy húron pendülünk, mintha mindig is ismertük volna egymást. A házassága nem rossz, csak állóvíz, de szereti őket, gyerekek is vannak.
Nem tudom, ő mit érez irántam, de az biztos, hogy a kemia nagyon működik közöttünk. Én szeretem, és ez felőröl, annyira kikívánkozik belőlem, de nem lehetünk együtt. Félek attól is, mit reagálna, mit gondolna.
Rosszul érzem magam, mert nem akarom "elvenni" a felesegetol, egyáltalán nem, és nem is fogom. Valószínűleg megkönnyebbülnék, ha elmondanám neki, amit érzek, de az is lehet, hogy csak kínos helyzetbe sodornám magam, mit gondoltok?
Szerintem csak egy dughato szeretot keres. En nem egetnem le magam, ugysem fog valni valoszinu. Ha meg megis, akkor veled is siman megtenne ezt a megcsalast kesobb.
A helyedben lelepnek :)
Még leállni se kellene olyan férfivel, akinek barátnője van, nemhogy felesége meg gyereke.
Tegyük fel működik közöttetek minden, összejöttök. Mi a garancia arra, hogy nem fog megcsalni és otthagyni, mint a feleségét érted?
Azt tanácsolom, hogy vegyél vissza egy kicsit az ismerkedés, randevú részéből, és jóbarátok, jó ismerősök még lehettek.
#naliszerető
A keddves lelki társad nem biztos, hogy felrúgnà miattad a csalájàt, de szívesen megtartana ha otthon nincs szex, ez a tendencia max akkor vàltozik, ha a felesége valamilyen oknál fogva kib*ssza, és elindul a vàlàs.
Utána hirtelen majd ő is előadja, ugyanezeket amiket te is leirtàl fent.
Sok szerető annyira nem làtja a dolgokat, hogy ameddig a férfi nem csap az asztalra, és azt mondja , hogy borít mindent az új kapcsolata miatt, kb nem is fontos neki a másik? Csak mindig megy a házas ferfi , így , úgy , meg amúgy , vajon szeret/nem szeret, vajon érdekli hogy szeretem, vajon megmondjam neki hogy szeretem?
Megmondjam? Ahogy kb fent is írtam kb le se szarja
Annyira túlbonyolítjàk *szerintem* ezt a szerető szerepet, hogy az *számomra* valami hihetetlen.
Ha szereti annyira a másikat, miért nem borítja miatta a hàzassàgát?
Ha olyan fontos vagy neki miért csak titokban talàlkozgat, miért nem vàllal fel , miért kell ezt okosba csinàlni?
Az hogy kivel akar lenni a házas fèl az az ő döntése , szerinted , hogy èrzelmileg megnyílsz neki vàltoztatni fog a fenti dolgokon?
Ugyanúgy összejàr veled üríteni majd, utàna meg haza a családjàhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!