Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak lejáratnám magam, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak lejáratnám magam, ha elmondanám neki, mennyire szeretem?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a történet, hogy érzelmileg nagyon közel kerültem egy családos férfihoz. Testileg viszont nem történt sok minden, volt köztünk néhány ölelés, érintés, csók, de több ugye nem lehet a körülmények miatt. Úgy érzem, benne megtaláltam a lelki társamat, a másik felemet, aki mellett meg tudnék öregedni. Hihetetlen sokszor, mennyire egy húron pendülünk, mintha mindig is ismertük volna egymást. A házassága nem rossz, csak állóvíz, de szereti őket, gyerekek is vannak.

Nem tudom, ő mit érez irántam, de az biztos, hogy a kemia nagyon működik közöttünk. Én szeretem, és ez felőröl, annyira kikívánkozik belőlem, de nem lehetünk együtt. Félek attól is, mit reagálna, mit gondolna.

Rosszul érzem magam, mert nem akarom "elvenni" a felesegetol, egyáltalán nem, és nem is fogom. Valószínűleg megkönnyebbülnék, ha elmondanám neki, amit érzek, de az is lehet, hogy csak kínos helyzetbe sodornám magam, mit gondoltok?

2021. dec. 21. 23:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Én azt gondolom, hogy nem kéne házas férfival kezdeni. :) De ez az én maradi véleményem. Szerintem tovább kéne állnod. Amit érzel, azt átélheted mással is, akinek nincs családja.
2021. dec. 21. 23:49
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem csak egy dughato szeretot keres. En nem egetnem le magam, ugysem fog valni valoszinu. Ha meg megis, akkor veled is siman megtenne ezt a megcsalast kesobb.

A helyedben lelepnek :)

2021. dec. 22. 00:12
 3/15 anonim válasza:
100%

Még leállni se kellene olyan férfivel, akinek barátnője van, nemhogy felesége meg gyereke.

Tegyük fel működik közöttetek minden, összejöttök. Mi a garancia arra, hogy nem fog megcsalni és otthagyni, mint a feleségét érted?

Azt tanácsolom, hogy vegyél vissza egy kicsit az ismerkedés, randevú részéből, és jóbarátok, jó ismerősök még lehettek.

2021. dec. 22. 00:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne mondjál semmit és hagyd abba vele ezt. Itt mindenki csak szívhat.
2021. dec. 22. 06:49
 5/15 anonim ***** válasza:
átérzem. nem könnyű helyzet. magaddal kell megbeszélned, hogy mit szeretnél igazán. és ne csak az érzelmeidre hallgass.
2021. dec. 22. 06:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Ne tedd. Nem lesz jobb utána se, tapasztalatból mondom.
2021. dec. 22. 07:00
 7/15 anonim ***** válasza:
35%

#naliszerető

A keddves lelki társad nem biztos, hogy felrúgnà miattad a csalájàt, de szívesen megtartana ha otthon nincs szex, ez a tendencia max akkor vàltozik, ha a felesége valamilyen oknál fogva kib*ssza, és elindul a vàlàs.

Utána hirtelen majd ő is előadja, ugyanezeket amiket te is leirtàl fent.

Sok szerető annyira nem làtja a dolgokat, hogy ameddig a férfi nem csap az asztalra, és azt mondja , hogy borít mindent az új kapcsolata miatt, kb nem is fontos neki a másik? Csak mindig megy a házas ferfi , így , úgy , meg amúgy , vajon szeret/nem szeret, vajon érdekli hogy szeretem, vajon megmondjam neki hogy szeretem?

Megmondjam? Ahogy kb fent is írtam kb le se szarja

2021. dec. 22. 08:00
 8/15 anonim ***** válasza:
te annyira okos vagy, hogy mindent tudsz. szeretem, ha valaki ennyire magabiztos. már csak azt szeretném tudni, hogy hol lesz ennyire okos valaki?
2021. dec. 22. 08:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Pedig a 7esnek igaza van. 6os voltam.
2021. dec. 22. 10:41
 10/15 anonim ***** válasza:
47%

Annyira túlbonyolítjàk *szerintem* ezt a szerető szerepet, hogy az *számomra* valami hihetetlen.

Ha szereti annyira a másikat, miért nem borítja miatta a hàzassàgát?

Ha olyan fontos vagy neki miért csak titokban talàlkozgat, miért nem vàllal fel , miért kell ezt okosba csinàlni?

Az hogy kivel akar lenni a házas fèl az az ő döntése , szerinted , hogy èrzelmileg megnyílsz neki vàltoztatni fog a fenti dolgokon?

Ugyanúgy összejàr veled üríteni majd, utàna meg haza a családjàhoz.

2021. dec. 22. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!