Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak lejáratnám magam, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak lejáratnám magam, ha elmondanám neki, mennyire szeretem?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a történet, hogy érzelmileg nagyon közel kerültem egy családos férfihoz. Testileg viszont nem történt sok minden, volt köztünk néhány ölelés, érintés, csók, de több ugye nem lehet a körülmények miatt. Úgy érzem, benne megtaláltam a lelki társamat, a másik felemet, aki mellett meg tudnék öregedni. Hihetetlen sokszor, mennyire egy húron pendülünk, mintha mindig is ismertük volna egymást. A házassága nem rossz, csak állóvíz, de szereti őket, gyerekek is vannak.

Nem tudom, ő mit érez irántam, de az biztos, hogy a kemia nagyon működik közöttünk. Én szeretem, és ez felőröl, annyira kikívánkozik belőlem, de nem lehetünk együtt. Félek attól is, mit reagálna, mit gondolna.

Rosszul érzem magam, mert nem akarom "elvenni" a felesegetol, egyáltalán nem, és nem is fogom. Valószínűleg megkönnyebbülnék, ha elmondanám neki, amit érzek, de az is lehet, hogy csak kínos helyzetbe sodornám magam, mit gondoltok?

2021. dec. 21. 23:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

+ mèg pár gondolat:

- szeret, de hazamegy a felesègèhez

- az ünnepeket a felesègèvel tölti

- nem ér rá mert a hàzastàrsa beteg

- most nem tudja felvenni a telefont, nehogy meghallják hogy együtt vagytok

- nyilvànosan nem talàlkozhattok, nehogy kiderüljön

- most egy kicsit hanyagolni kell a talàlkozàst, mert gyanít valamit

Szerinted ez szerelem?

Szerinted ez kapcsolat?

Mondd csak meg neki hogy szereted

2021. dec. 22. 11:31
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Hat en sem mondanam el.

11-el teljesen egyetértek, ahol ezek felmerülnek, hol van ott szerelem?

Remélsz valamit ettől a vallomástól, pedig csak pofon lesz belőle.

2021. dec. 22. 12:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igazatok van, bár nagyon elment a kérdés a szerető téma felé. Bár nem írtam bele a kérdésembe, gondolom egyértelműen kiderül belőle, hogy nem akarok szerető lenni, ez nem játszik egyáltalán. Csak párkapcsolat érdekel.

Igazatok van abban, hogy talán nem is kellene elmondani, de barátoknak lenni nem biztos, hogy működne. Legjobb lenne nem találkozni többet, de iszonyúan hiányozna, illetve ha nem akarnék vele többet találkozni, akkor megint csak oda lyukadok ki, hogy el kellene mondani, hogy azért nem, mert szeretem.

Egyébként csaltak már meg engem is, és soha nem kívánnám a feleségének. Mutatott a családjáról néhány képet, gyönyörű család, tényleg ahogy írtam, eszemben sincs "elvenni" őt tőlük, vagyis főleg a feleségétől, akármennyire is szeretem.

Úgyhogy nem igaz teljesen az, hogy várok ettől valamit, inkább csak azt, hogy megkönnyebbüljek, valószínűleg leesne egy nagy kő a szívemről.

2021. dec. 22. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kívánnád a feleségének,mégis amit csináltatok az már megcsalás.
2021. dec. 22. 14:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, tudom...nagyon nehéz volt leállni, de leálltunk.
2021. dec. 22. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!