Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lejáratnám magam ezzel? Mit írhatnék neki?
Nagyon tetszik az egyik magyar együttes gitárosa és szeretném megismerni. Nem tudom hogyan közelíthetném meg. Csak arra tudok gondolni, hogy írnom kellene neki. Valójában nem egy nagy celeb, vagy híresség,és egyáltalán nem tűnik úgy mintha beképzelt lenne.DE mindig is nevetségesnek találtam amikor valaki csak úgy ráírt egy másik emberre. Lehet, hogy teljesen kétségbeesettnek hinne, illetve azzal is hadilábon állok, hogy egy lány léphet egy fiú felé, de ellenpéldát is sokat hallok. Az sem megoldás, hogy karbatett kézzel várjunk, hátha egyszer csak belebotlunk valakibe.
22/L
Én nem gondolnám, hogy le kellene nézni valakit, azért mert mondjuk 20 évesen még nem volt barátja. De egyébként ha ennyire érdekel, nekem volt már, és nem élek más világban.
12 éves? Miért? Azért mert megtetszett valaki aki játszik egy zenekarban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!