Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki nagyon tetszik. Mit irhatnék neki?

Figyelt kérdés

Tudom ciki ezt kérdezni 28 évesen de nagyon zavarba vagyok. Ő 34éves elvált gyereke van.

Én 28éves vagyok szintén elvált egy gyerekkel.

Most eldöntöttem, hogy irok neki újévre,hogy kicsit biztosabb legyen magába, hogy ö is tetszik nekem.

De mi olyat írhatnék neki amibe benne van borkoltan, hogy tetszik és végül is újév köszöntő is.....

2017. dec. 31. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy 34 éves elvált férfi már nem egy srác.
2017. dec. 31. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben szerintem már felesleges mellébeszélni. Ha ráírsz, szerintem egyértelmű, hogy tetszik neked, úgyhogy felesleges túlbonyolítani.
2017. dec. 31. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
28 éves vagy, és nem vagy képes magadtól összerakni egy kezdeményezéssel fűszerezett újévi köszöntőt? Csak lazán, ne görcsölj rá, a magad stílusában írd azt, amit gondolsz, ne mi adjuk a szavakat a szádba.
2017. dec. 31. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy felnőtt embereknek "játszmázniuk" kellene, és hogy egy meglett férfi nem tudná hova tenni, ha egyszerűen megírnád neki, hogy tetszik neked, és szeretnéd őt jobban megismerni.
2017. dec. 31. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Írd neki hogy buek és hogy szívesen kívánnál boldog új évet személyesen is, szóval ha van kedve jöjjön el valahová.

Ennyi :)

2017. dec. 31. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!