Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írhatnék neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írhatnék neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, nagyon szimpatikus, jó úton haladok. Egy hete beszélgetünk, és olyasmit kéne írjak, ami finom, enyhe szexuális töltetű. Nem barátként tekintek rá, és ezt a tudtára szeretném adni. Bár még sajnos személyesen nem találkoztunk, a képek meg a beszélgetések alapján tetszik. Vidám, közvetlen, csipkelődő.

Kissé kiestem a gyakorlatból :)

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2017. nov. 14. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vidd tulzasba. Sajat magad add. Ird le a gondolataid oszinten...
2017. nov. 14. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Nincs annal visszataszitobb egy nonek, mint a pasi akivel tok jot beszelget, elkezd szexrol irni neki. Hidd el, egybol lapatra leszel teve ha mindketten komoly kapcsolatnak gondoltatok.

Inkabb dicserd meg, mondd hogy nagyon szepnek talalod kepek alapjan, biztos eloben is ennyire varazslatod. Pont az eseted stb.

2017. nov. 14. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Még véletlenül se írj semmilyen sextöltetűt! El fogod cseszni.

Inkább tereld afelé a beszélgetést, hogy szívesen találkoznál vele, persze nem akarod siettetni a talit, csak nagyon szimpinek találod és örülnél, ha személyesen is találkoznátok.

2017. nov. 14. 09:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Nagyon enyhe célzatút írtam neki, inkább két értelmű volt. De a végén hatalmas smiley-val dícsérte. Elcseszni nem szeretném, a találkozót is említettem már neki -bár írtam hogy lehet korai de nekem szimpatikus meglepődött, kicsit korainak tartotta, de mondta hogy majd megbeszélhetjük. Gondolom ezáltal nem zárkózott el végleg.

Ha minden igaz, jövő héten együtt megyünk egy jó túrára, ott lesz lehetőségem személyesen is találkozni vele.

2017. nov. 14. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Beszélj szívből.

Miért nem írod meg neki, afféle irányba akarsz vele tovább ismerkedni?

2017. nov. 14. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyesmit csak élőben, én csesztem már rá...
2017. nov. 15. 20:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi! Tettem kisebb nagyobb célzasokat, de nagyon burkoltan, finoman. Nem fogadta rosszul.. nem tudom mi lesz a vége, de szinte minden nap irunk egymásnak.
2017. nov. 16. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!