Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irhatnék neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit nyomós okkal visszautasítottam, hiába tetszett. Még mindig tetszik, de már tudnék is vele lenni, ha még vevő lenne rám. Nem vagyunk csak távoli ismerősök, szóval nincs közös múlt, téma, csak ismerkedni szeretett volna, mikor elhívott. Merjek neki írni facebookon, vagy az nagyon gáz?2017. ápr. 25. 10:25
1/6 anonim válasza:
Miért utasítottad vissza?
Egyébként nem tudom.
Ha nagyon szeretnéd, próbáld meg,
de mivel nincsenek közös élményeitek, így valószínűleg azt fogja gondolni, hogy ha nincs ló, a szamár is jó alapon keresed fel újra.
21/L
2/6 A kérdező kommentje:
Mert volt egy rossz kapcsolatom, amiből ismerkedés előtt ki kellett lépnem, meg feldolgozni. Ez nálam nem két hét. Szóval hiába tetszett volna, így nem akartam se magamat se őt átverni. De mostmár kész lennék egy új kapcsolatra.
2017. ápr. 25. 10:35
3/6 anonim válasza:
Én sem akarnék nincs ló, jó a szamár alapon ismerkedni. Megalázó. Volt már ilyen, elküldtem a leányzót a halál büdös f*$zära.
4/6 A kérdező kommentje:
De nekem ő a ló :D
2017. ápr. 25. 11:15
5/6 anonim válasza:
Ez nagyon szép hogy neked ő a ló, de mégis miért hinné el, ha egyszer visszautasítottad (még akkor is, ha egyébként egyetértek a módszereddel, hogy előbb feldolgoztad a régi kapcsolatod)? Egy próbát végülis megérhet, elmondod neki, hogy akkor ez és ez volt a helyzet, mostanra ez és ez lett, szeretnéd megpróbálni. De ne lepődj meg, ha visszautasít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!