Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék egy olyan lánynak akit csak látásból ismerek? (Suliból)
Van egy lány aki tetszik, most jött a sulinkba.
Nekem tetszik ő, és számára én sem vagyok közömbös szerintem, mert hazafelé a buszon sokszor azt veszem észre, hogy engem néz, és mikor oda nézek elfordul.
Mit írjak neki facebookon? Személyesen nem tudok vele beszélni, mert mindig van valaki mellette...
De mit írjak neki, ha nem ismerem csak látásból? Jó, a "Szia!" az alap, de utána?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de más szituációban, pl. buliból ismeri a lányt, de az más szerintem.
Már lépnem kéne valamit, mert már jó pár hete ez van, hogy csak szemezünk, de nem tudom mit írjak neki.
Előre is köszönöm a válaszokat!
#2: miért, szerinted mi lenne a jó megszólítás?...
Ez jó lenne? "Szia! Ne haragudj, hogy így ismeretlenül rád írtam, de nagyon szimpatikusnak tűnsz, és szívesen megismernélek."
Jézus Úristen. Ne légy már ilyen töketlen. Legyél természetes, és ne görcsölj. Valamint, ahogy a legtöbben írják az ilyeneknek, mint te, hagyd a francba facebookot.
#5 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!