Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt hogy valakit látásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy valakit látásból ismertél csak, majd egyszercsak elhívott randira?

Figyelt kérdés

Egy elő példa (nem velem). A sulinkban kb. 3 évet

voltak egyszerre diákok, lány és fiú. Nem beszéltek

egyszer sem.

A lány elment, a fiú pedig elhívta, igaz

csak párszor tudtak találkozni a távolság miatt, és túl

rámenős is volt, így nem lett belöle nagyon semmi.

2013. aug. 3. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

volt

még 7.-ben :D

de nem jött be a srác, nagyon külön világ voltunk. persze elmentem vele randizni, de aztán inkább hagytuk :) azóta barátok vagyunk :)

6 hónapja viszont jött egy srác, akivel régóta egy baráti körben mozogtunk (3-4 éve) azonban olyan nagyon nem beszélgettünk, bár az én szemem évente egyszer minimum megakadt rajta :D (csak mindig foglalt volt)

aztán február 22-én kitaláljuk, hogy átverünk pár embert azzal, hogy együtt vagyunk mondván "ez milyen abszurd elképzelés"

egész este azt játszottunk; fogtuk egymás kezét, simogatott, puszilgatott, ölelgetett.

másnap kijött elém a színházhoz, ahol voltam, csak hogy picit együtt legyünk. Aznap volt fodrásznál

- Na milyen érzés, hogy ilyen helyes pasid van?

nem válaszoltam, másról beszélgettünk, aztán megint megkérdezte:

- nem válaszoltál, hogy milyen érzés, hogy ilyen helyes pasid van

- de válaszoltam. mosolyogtam...

aztán fürkészni kezdte a tekintetem, én csak mosolyogtam

- igen?

- igen.

a szívem meg majd' kiugrott és megcsókolt.

már majdnem fél éve együtt vagyunk. :)

épp most hívott gyík-nak mert csak azt látja, hogy mosollyal az arcomon, csillogó szemmel gépelek valami hosszú szöveget a Gyk.hu-ra :D

19L (párom 19F)

2013. aug. 4. 23:44
 2/3 A kérdező kommentje:
:DDD És végülis ki hozta fel, hogy "kamujárjatok"?
2013. aug. 5. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát az ötlet abból jött, hogy ugye egy nagyobb.baráti találkozóra készültünk egy kocsmába, csak a többiek késtek, mint mindig :D

És odajött hozzánk egy közös barátunk, hogy mit csinálunk, aztán lelépett, és mondtam, hogy vicces lett volna beadni, hogy randizunk, de túl hiszékeny aztán nem hitte volna el az igazat. Kicsit később, más témák után kiderült, hogy a többiek máshová akarnak menni és kint várnak minket. És ekkor mondta, hogy adjuk be nekik. :)

Onnan már kézen fogva mentünk ki :)

2013. aug. 6. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!