Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irhatnék a srácnak aki dobott engem?
Figyelt kérdés
Gondoltam irok neki facen! De mit irhatnek neki? Nekem o az 1. Pasim!2014. aug. 14. 23:36
1/9 anonim válasza:
Engedd el.
Ha egy fingot elengedsz, utánna jobb.
2/9 anonim válasza:
inkább semmit se írj, most már úgyis mindegy
3/9 anonim válasza:
Így is elég nagy sz_rban vagy, és neked nem elég, tovább akarod magad alázni? Hát jó, írj privátot és segítek.
4/9 anonim válasza:
Bas zd meg! :D Amúgy semmit ne írj neki!
6/9 A kérdező kommentje:
De ez annyira nehéz! És nincsenek semmi elozmények h veszekedtünk volna, vagy valami!
2014. aug. 14. 23:40
7/9 anonim válasza:
nem kell, hogy lájkolj ,
nem kell, hogy szeres,
nem kell, hogy várj rám,
eldobtál magadtól,
én meg értelek drága,
De jól figyelj most szivi;
mindenek van ára :)~
8/9 anonim válasza:
te szemét ge**i ro**ál meg, ki az a ku**a...dögöljél meg te ri**nc, mással ismerkedsz...te szemét.
9/9 Gyémántlány válasza:
Semmit. A közöny a legerősebb fegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!