Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal írhatnék rá?
Figyelt kérdés
Van egy fiatal hölgy fb ismerőseim között. Régen egy vidéki McDonalds étteremben dolgoztunk együtt konyhán. Én 1,5 évet lehúztam ott diákként, ő állandósként jött, kb. 2 hónapot volt ott. Akkoriban nem jött be.
Ő elköltözött Budapestre, és most olyan életszakaszhoz értem, hogy lehet hogy én is Budapestre költözöm, mivel kamion szerelőként folytatnám tovább.
Én 24 vagyok, ő 33 fb adatlapja szerint, de komolyan 24 -nél többnek nem néz ki, nagyon megváltozott, és nagyon bejön, ez a helyzet! :)
Mit gondoltok, milyen indokkal írhatnék rá? Hátha lenne kedve összefutni velem. Eléggé egyedül van, sokszor a rossz kedvét is megosztja fb -on, nem hinném, hogy zavarná más a korkülönbségen kívül.
2015. nov. 29. 17:23
1/3 anonim válasza:
"Bébi! Ha kipufogót kell kalibrálni, csak szólj! ;) "
2/3 anonim válasza:
Miért nem írsz rá csak úgy? Megkérdezhetnéd, mi van vele, miért szomorú.
3/3 A kérdező kommentje:
És mit gondolok, nem túl nagy ez a korkülönbség? :)
2015. nov. 29. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!