Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiút pár napja egy nagyobb társaságban. Milyen indokkal írhatnék neki?
nem venné nyomulásnak? mit kéne írnom?
19L
Nem venné nyomulásnak... Fiuk nem vesznek nyomulásnak ilyesmit(legalábbis én nem, max. ha nem tetszik a csaj akkor elbeszélgetnék vele), ha Te is tetszel neki, akkor csak örülni fog neki.
Legalábbis én nem venném annak.
18/f
"...de tudod, ha felkeltetted volna az érdeklődését, akkor lépett volna, így meg majd nagy kegyesen elfogadja, ha felajánlkozol..."
Ez tipikus hülye női logika, meg az ilyen buta libák szokták elb@szni a barátnőket. Nem minden pasi nyomulós, kezdeményező típus. Lehet h bejössz neki, de fel sem merül benne h esetleg ő is neked (önbizalomhiány). Mindenképp te kezdeméyezz ha tetszik. Nem fogja nyomulásnak venni. Meg am is a mai világban már nincs ilyen h a nő nem kezdeményezhet.
Írj olyasmiről amiről beszélgettetek, lehet valami apróság.
Pl. ha tudod milyen zenét szeret: képzeld hallottam ezt a számot hogy tetszik.
vagy ha szeretitek a kutyákat küldesz egy képet a blökidről.
Teljesen mindegy mit írsz, és ha tetszel neki válaszol valami kedveset, ha nem akkor valami kevésbé kedveset, aztán vagy elhív valahova vagy nem.
nyugodtan írj neki, ebbe semmi nyomulós nincs.
azzal az indokkal ami az igazság! ne cicózz, add a tudtára h tetszik neked. jó, a női büszkeség...tudom! de akkor is...
értékelni fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!